Speedy20V Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Vytvářím si vlastní SPZ - samolepku, kterou plácnu pak na předek, klasická se tam nedá dost dobře uchytit, vím, že se to nesmí, řekl mi to moc milý pán na ministerstvu dopravy, ale chci to zkusit, lepší, jak když tam nemám nic no ne? Ale poraďte mi, jestli už někdo něco takovýho dělal, jakej jste třeba použili font a jaký máte zkušenosti s policií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Jojo, dej si tam samolepku, od 1. 7. si na tobě každý polda rád smlsne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 no jo, sakra, ale jak to tam mám přidělat, spíš kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 No, když tak koukám na tvůj nárazník, tady bude asi každá rada drahá... . Leda na ten tahokov (jestli to je teda to, co si myslím) a beztak to asi nesplní zákonnné požadavky - ale pořád lepší, než samolepka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 No na ten tahokov by to snad šlo, ale bude to mnohem hůř vidět než ta samolepka, chtěl jsem pro policii jen to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 jestli tam mas 200 koni tak si tam zadnou nedavej, oni te ve felicii stejne nedozenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 No vida, konečně pořádnej nápad! tak to bych si měl možná ještě sundat i tu zadní ne? A možná doplnit pirátskou vlajkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 jeste nemas na palubce nad radiem tlacitka ala fantomas? zacloneni zadni spz, vypusteni oleje atd? lepsi nez vypinac na asr )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 tak to mi asi ještě chybí. Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit... Stejně se na tu značku asi vykašlu, vemou mi papíry hned druhýho sedmý a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 tak to mi asi ještě chybí. Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit... Stejně se na tu značku asi vykašlu, vemou mi papíry hned druhýho sedmý a bude. takovych aby bylo co nejvice hned 2.7. Tobe to samo nepreju, ale idiotum ano! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Četl jsem inzerát, že ti udělají na počkání samolepku SPZ i reflexní na www.tuningsamoplepka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit... Je to totálna blbosť. Videl som jeden test na tieto spreje v TV, vyskúšali všetky dostupné značky na trhu. Nastriekali, nechali zaschnúť a fotili to pri rôznych rýchlostiach a v rôznych denných dobách /slnko,tma/. No a aký bol výsledok, samozrejme značka dobre čitateľná, aj po niekoľkých vrstvách tej sračky. Tiež mimo iného testovali aj vplyv CD-čka zaveseného na spätnom zrkadle, akože to má odraziť blesk a foto nič nezachytí. Samozrejme výsledok taký istý ako prim reflexnom spreji. Čo k tomu doddať. Oblbovačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Ten odkaz na tu výrobu samolepky nefunguje.... A k tomu spreji, funguje, věřím tomu že ano, ale pouze za tmy, za světla je k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 (editace) Jenom jsem ti psal adresu,ale když na tom trváš http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3?id=...g=&kategorie=31 Editováno: 25. Duben 2006, autor: Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 A k tomu spreji, funguje, věřím tomu že ano, ale pouze za tmy, za světla je k ničemu... Never tomu, fakt to nefunguje, na nových reflexných značkách 100% nie. Už by v TV neojebávali, mňa presvedčili na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Ten odkaz na tu výrobu samolepky nefunguje.... A k tomu spreji, funguje, věřím tomu že ano, ale pouze za tmy, za světla je k ničemu... hlavně u koho se zjistí, že to má tak má taky smolíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 jestli tam mas 200 koni tak si tam zadnou nedavej, oni te ve felicii stejne nedozenou až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit vcelku našlaplé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit vcelku našlaplé prej uz ST nemaj ze je to prej jen tak oplastovany ale uvnit socka...tak nevim co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mých 200 oslíků se vlka nebojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit vcelku našlaplé prej uz ST nemaj ze je to prej jen tak oplastovany ale uvnit socka...tak nevim co je na tom pravdy není to socka,mohu přesně zjistit,pokud je zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 to, že jsou to fakt STčka, to se už možná přesvědčilo hodně z nás, žádný oplastovaný " socky " to fakt nejsou. Vnitřek kůže, vyhřívaný sedačky, prostě klasika výbava ST. A hlavně, fakt jedou, vlastní zkušenost z dálnice za Olomoucí, jak tam stávají s radarem furt z toho kopce a potom .... ale k tématu, samolepku jako SPZ????? fakt né, kamoš odjížfěl z Renocaru, měl vpředu samolepku místo SPZ, kontrola, závada na vozidle, pokuta a jelikož vozidlo nesplňovalo podmínky provozu na pozemních komunikací, tak zakázána další jízda, leda, že by závadu odstanil na místě. Kamo vzal nálepk (SPZ), a i s lakem šla dolů. PS: a od 1.7.2006 to bude vadit ještě víc, to si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 není to socka,mohu přesně zjistit,pokud je zájem Jirko tak to schvalne zjisti ale vcera jsem opet dostal zpravu ze se tech st220 postupne zbavuji a maj skutecne jen oplastovany a vybaveny nejaky slabochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit vcelku našlaplé prej uz ST nemaj ze je to prej jen tak oplastovany ale uvnit socka...tak nevim co je na tom pravdy Já slysěl, že mají tu nejsilňější verzi a mají jí prý ještě Čiplou bylo to v autosalonu dělali nějaký test. Mě dostala ta aféra, že tam mají kožený sedačky a cd rádio, když si kupuješ tohle Mondeo tak to snad ani neprodávají bez té výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 samolepka je už na autě....... teď bude sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 hodně štěstí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.