Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vytvářím si vlastní SPZ - samolepku, kterou plácnu pak na předek, klasická se tam nedá dost dobře uchytit, vím, že se to nesmí, řekl mi to moc milý pán na ministerstvu dopravy, ale chci to zkusit, lepší, jak když tam nemám nic no ne?

Ale poraďte mi, jestli už někdo něco takovýho dělal, jakej jste třeba použili font a jaký máte zkušenosti s policií. :)

Jojo, dej si tam samolepku, od 1. 7. si na tobě každý polda rád smlsne... :doh

• Autor

no jo, sakra, ale jak to tam mám přidělat, spíš kam?

No, když tak koukám na tvůj nárazník, tady bude asi každá rada drahá... <_< . Leda na ten tahokov (jestli to je teda to, co si myslím) a beztak to asi nesplní zákonnné požadavky - ale pořád lepší, než samolepka.. -_-

• Autor

No na ten tahokov by to snad šlo, ale bude to mnohem hůř vidět než ta samolepka, chtěl jsem pro policii jen to nejlepší :)

jestli tam mas 200 koni tak si tam zadnou nedavej, oni te ve felicii stejne nedozenou :)

• Autor

No vida, konečně pořádnej nápad! :)

tak to bych si měl možná ještě sundat i tu zadní ne? ;)

A možná doplnit pirátskou vlajkou :t

jeste nemas na palubce nad radiem tlacitka ala fantomas? zacloneni zadni spz, vypusteni oleje atd? lepsi nez vypinac na asr ;)))

• Autor

:D tak to mi asi ještě chybí. Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit...

Stejně se na tu značku asi vykašlu, vemou mi papíry hned druhýho sedmý a bude. :angry:

:D tak to mi asi ještě chybí. Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit...

Stejně se na tu značku asi vykašlu, vemou mi papíry hned druhýho sedmý a bude. :angry:

:D:D:D takovych aby bylo co nejvice hned 2.7. Tobe to samo nepreju, ale idiotum ano! ;)

Četl jsem inzerát, že ti udělají na počkání samolepku SPZ i reflexní na www.tuningsamoplepka.cz

Ale říkal jsem si, že bych nastříkal zadní značku tím reflexním šmejdem, údajně se pak nedá značka vyfotit...

Je to totálna blbosť. Videl som jeden test na tieto spreje v TV, vyskúšali všetky dostupné značky na trhu. Nastriekali, nechali zaschnúť a fotili to pri rôznych rýchlostiach a v rôznych denných dobách /slnko,tma/. No a aký bol výsledok, samozrejme značka dobre čitateľná, aj po niekoľkých vrstvách tej sračky. Tiež mimo iného testovali aj vplyv CD-čka zaveseného na spätnom zrkadle, akože to má odraziť blesk a foto nič nezachytí. Samozrejme výsledok taký istý ako prim reflexnom spreji. Čo k tomu doddať. Oblbovačka.

• Autor

Ten odkaz na tu výrobu samolepky nefunguje.... :(

A k tomu spreji, funguje, věřím tomu že ano, ale pouze za tmy, za světla je k ničemu...

A k tomu spreji, funguje, věřím tomu že ano, ale pouze za tmy, za světla je k ničemu...

Never tomu, fakt to nefunguje, na nových reflexných značkách 100% nie. Už by v TV neojebávali, mňa presvedčili na 100%.

Ten odkaz na tu výrobu samolepky nefunguje.... :(

hlavně u koho se zjistí, že to má tak má taky smolíčka B)

jestli tam mas 200 koni tak si tam zadnou nedavej, oni te ve felicii stejne nedozenou :)

až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit ;) vcelku našlaplé :D:D

až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit ;) vcelku našlaplé :D:D

prej uz ST nemaj ze je to prej jen tak oplastovany ale uvnit socka...tak nevim co je na tom pravdy

• Autor

Mých 200 oslíků se vlka nebojí :)

až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit ;) vcelku našlaplé :D  :D

prej uz ST nemaj ze je to prej jen tak oplastovany ale uvnit socka...tak nevim co je na tom pravdy

není to socka,mohu přesně zjistit,pokud je zájem ;)

to, že jsou to fakt STčka, to se už možná přesvědčilo hodně z nás, žádný oplastovaný " socky " to fakt nejsou. Vnitřek kůže, vyhřívaný sedačky, prostě klasika výbava ST. A hlavně, fakt jedou, vlastní zkušenost z dálnice za Olomoucí, jak tam stávají s radarem furt z toho kopce a potom ....

ale k tématu, samolepku jako SPZ????? fakt né, kamoš odjížfěl z Renocaru, měl vpředu samolepku místo SPZ, kontrola, závada na vozidle, pokuta a jelikož vozidlo nesplňovalo podmínky provozu na pozemních komunikací, tak zakázána další jízda, leda, že by závadu odstanil na místě. Kamo vzal nálepk (SPZ), a i s lakem šla dolů.

PS: a od 1.7.2006 to bude vadit ještě víc, to si piš

není to socka,mohu přesně zjistit,pokud je zájem ;)

Jirko tak to schvalne zjisti ale vcera jsem opet dostal zpravu ze se tech st220 postupne zbavuji a maj skutecne jen oplastovany a vybaveny nejaky slabochy ;)

až na STéčka FORD MONDEO,nedoporučuji se s nimi honit ;) vcelku našlaplé :D  :D

Já slysěl, že mají tu nejsilňější verzi a mají jí prý ještě Čiplou bylo to v autosalonu dělali nějaký test. Mě dostala ta aféra, že tam mají kožený sedačky a cd rádio, když si kupuješ tohle Mondeo tak to snad ani neprodávají bez té výbavy :smich:

• Autor

samolepka je už na autě....... teď bude sranda :)

hodně štěstí :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.