Winstonn Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Zdravím, mám jeden dotaz. Nalil jsem do motoru 1,9 sdi Castrol Magnatec 10-40W , ale až ted jsem si všiml, že výrobce doporučuje Castrol Magnates Diesel určený přímo pro diesely.. Zatím 1 jízda a vše ok , motor se docela ztišil.. Je tu nějaký odborník, který by mi mohl říct, jestli to autu nějak nemůže ublížit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nic sa nestane. Je urceny aj pre dieslove motory. Splna obe normy. Aj NORMU WV aj API. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winstonn Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Nic sa nestane. Je urceny aj pre dieslove motory. Splna obe normy. Aj NORMU WV aj API. Ahoj , ok díky super.. Už jsem měl zase strach, že jsem zase něco pos*** :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 podle specifikace ferdo.. podívej se na lahev od oleje a do manualu k autu, tam máš napsaný hodnoty kteý by měly být i na oleji co bys měl koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 TU MAS LINK NA OLEJE A NORMY: http://www.castrol.com/castrol/sectiongene...ntentId=7041397 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Pouzivam magnatec 15w40 a vobec mi to nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 já 5w40, pětilitrovečka na mě čeká ve sklepě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.