Publikováno Prosinec 1, 200915 r Zdravím, mám jeden dotaz. Nalil jsem do motoru 1,9 sdi Castrol Magnatec 10-40W , ale až ted jsem si všiml, že výrobce doporučuje Castrol Magnates Diesel určený přímo pro diesely.. Zatím 1 jízda a vše ok , motor se docela ztišil.. Je tu nějaký odborník, který by mi mohl říct, jestli to autu nějak nemůže ublížit ?
Prosinec 1, 200915 r Nic sa nestane. Je urceny aj pre dieslove motory. Splna obe normy. Aj NORMU WV aj API.
Prosinec 1, 200915 r Autor Nic sa nestane. Je urceny aj pre dieslove motory. Splna obe normy. Aj NORMU WV aj API. Ahoj , ok díky super.. Už jsem měl zase strach, že jsem zase něco pos*** :-)
Prosinec 1, 200915 r podle specifikace ferdo.. podívej se na lahev od oleje a do manualu k autu, tam máš napsaný hodnoty kteý by měly být i na oleji co bys měl koupit
Prosinec 1, 200915 r TU MAS LINK NA OLEJE A NORMY: http://www.castrol.com/castrol/sectiongene...ntentId=7041397
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.