Tasho Vloženo 1. Prosinec 2009 Vloženo 1. Prosinec 2009 Čau superbáci, praskl mi zadní plastový podběh u pravého kola a nikde na internetu nemůžu ZADNÍ podběh najít, všude jen přední. Poradí někdo kde koupit? Díky Citovat
ace ventura Vloženo 1. Prosinec 2009 Vloženo 1. Prosinec 2009 Nevím odkud jsi, ale v Praze v Aci mají skladem: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...p;strid=1289231 Citovat
cmada Vloženo 20. Prosinec 2009 Vloženo 20. Prosinec 2009 A neví někdo kde se dá sehnat plastová krytka předního podběhu? Citovat
cmada Vloženo 21. Prosinec 2009 Vloženo 21. Prosinec 2009 Dík.jenže unás ve škodovce (Boskovice)věčně nic nemají.dnes jsem tam byl a nic. Citovat
Zer0 Vloženo 18. Červen 2010 Vloženo 18. Červen 2010 Čaute, stala se mi taková nemilá věc, že mi špatně přimontovali kryt motoru a po zrychlení mi vylítl a cestou urval i kus plastu, kde byl jeden z držáků toho krytu. Kryt už mám přidělenaj, ale rád bych vyměnil i celej ten plast. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je to tahle součástka: podběh kola přední levý? Případně zda zvládnu výměnu sám nebo musím do servisu? Díky moc! Tady jsou fotky: Citovat
vick Vloženo 18. Červen 2010 Vloženo 18. Červen 2010 Ano je to podběh a v pohodě ho vyměníš sám.Sundáš jen kolo pro snadný přístup a pak to drží na několika torxech. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.