branov Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 ahojte, mám taký menší problém... na mojom favo 136L akosi nefunguje vyhievanie zadného skla.. po zapnutí spínača cvakne cosi na poistkovej skrinke ale ani kontrolka nezasvieti a ani nevyhrieva. poistky som premeral už všetky a všetky sú dobré... neviete mi poradiť, v čom môže byť zrada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 To co cvaka v poistkovej skrinke je relatko... To ze cvakne, nemusi znamenat ze aj zopne. Cize skusit vymenit rele. Potom premeriat ci ide do kablikov do okna stava. Ak nie, tek je vada v kabelazi, alebo poistkovej skrinke. (studeny spoj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Mal som kedysi ten isty problem. Relatko bolo uvolnene - musel som vybrat cely plosak poistkovej skrine a relatko nanovo zaletovat - hybalo sa. Skus po zapnuti vyhrievania pohybat relatkom, ak sa zopne tak je to tato chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branov Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 tak som vytiahol poistkovu skrinku, popritlacal relatka a kontrolka svieti. ecer vyskusam ci aj vyhrieva :-) zatial dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Takze sme trafili spravne. No ked uz si ju mal vonku, mohol si preletovat kontakty. Dost casto to blblo, tak by si mal v buducnosti uz pokoj. A tie relatka si mohol vybrat a precistit im nozicky. Pritlacenie moze byt len docasne riesenie. Ale zase mozno ti to bude fungovat dalsi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
branov Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Takze sme trafili spravne. No ked uz si ju mal vonku, mohol si preletovat kontakty. Dost casto to blblo, tak by si mal v buducnosti uz pokoj. A tie relatka si mohol vybrat a precistit im nozicky. Pritlacenie moze byt len docasne riesenie. Ale zase mozno ti to bude fungovat dalsi rok. ano, trafili ste obaja spravne :-) skrinku mam este vytiahnutu. zajtra ich povyberam a pocistim, prestriekam kontoxom. este sa chcem spytat, vsimol som si, ze niektore relatka tam nie su, ma to tak byt? sorry za asi hlupe otazky, ale v tomto sa fakt nevyznam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Nie, vsetky obsadene nie su uz od vyrovy. Niekto nema predne hmlovky napriklad od vyroby. Ale poistkovky s tym ratali. Neviem na co vsetko este robili "predpripravu" u poistkovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ano, trafili ste obaja spravne :-) skrinku mam este vytiahnutu. zajtra ich povyberam a pocistim, prestriekam kontoxom. este sa chcem spytat, vsimol som si, ze niektore relatka tam nie su, ma to tak byt? sorry za asi hlupe otazky, ale v tomto sa fakt nevyznam :-) !!! Kontox nestaci, treba to zospodku preletovat - ked otocis ten plosak tak uvidis kde je ta nozka uvolnena - nie na relatku ale na zasuvke kam sa vklada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.