Publikováno Prosinec 2, 200915 r ahojte, mám taký menší problém... na mojom favo 136L akosi nefunguje vyhievanie zadného skla.. po zapnutí spínača cvakne cosi na poistkovej skrinke ale ani kontrolka nezasvieti a ani nevyhrieva. poistky som premeral už všetky a všetky sú dobré... neviete mi poradiť, v čom môže byť zrada?
Prosinec 3, 200915 r To co cvaka v poistkovej skrinke je relatko... To ze cvakne, nemusi znamenat ze aj zopne. Cize skusit vymenit rele. Potom premeriat ci ide do kablikov do okna stava. Ak nie, tek je vada v kabelazi, alebo poistkovej skrinke. (studeny spoj)
Prosinec 3, 200915 r Mal som kedysi ten isty problem. Relatko bolo uvolnene - musel som vybrat cely plosak poistkovej skrine a relatko nanovo zaletovat - hybalo sa. Skus po zapnuti vyhrievania pohybat relatkom, ak sa zopne tak je to tato chyba.
Prosinec 4, 200915 r Autor tak som vytiahol poistkovu skrinku, popritlacal relatka a kontrolka svieti. ecer vyskusam ci aj vyhrieva :-) zatial dakujem
Prosinec 4, 200915 r Takze sme trafili spravne. No ked uz si ju mal vonku, mohol si preletovat kontakty. Dost casto to blblo, tak by si mal v buducnosti uz pokoj. A tie relatka si mohol vybrat a precistit im nozicky. Pritlacenie moze byt len docasne riesenie. Ale zase mozno ti to bude fungovat dalsi rok.
Prosinec 4, 200915 r Autor Takze sme trafili spravne. No ked uz si ju mal vonku, mohol si preletovat kontakty. Dost casto to blblo, tak by si mal v buducnosti uz pokoj. A tie relatka si mohol vybrat a precistit im nozicky. Pritlacenie moze byt len docasne riesenie. Ale zase mozno ti to bude fungovat dalsi rok. ano, trafili ste obaja spravne :-) skrinku mam este vytiahnutu. zajtra ich povyberam a pocistim, prestriekam kontoxom. este sa chcem spytat, vsimol som si, ze niektore relatka tam nie su, ma to tak byt? sorry za asi hlupe otazky, ale v tomto sa fakt nevyznam :-)
Prosinec 5, 200915 r Nie, vsetky obsadene nie su uz od vyrovy. Niekto nema predne hmlovky napriklad od vyroby. Ale poistkovky s tym ratali. Neviem na co vsetko este robili "predpripravu" u poistkovky.
Prosinec 8, 200915 r ano, trafili ste obaja spravne :-) skrinku mam este vytiahnutu. zajtra ich povyberam a pocistim, prestriekam kontoxom. este sa chcem spytat, vsimol som si, ze niektore relatka tam nie su, ma to tak byt? sorry za asi hlupe otazky, ale v tomto sa fakt nevyznam :-) !!! Kontox nestaci, treba to zospodku preletovat - ked otocis ten plosak tak uvidis kde je ta nozka uvolnena - nie na relatku ale na zasuvke kam sa vklada.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.