Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau,tak už si nevím rady,nedávno bylo auto v servisu ..chvili to bylo ok a ted zase problémy,když nastartuju mám krásné otáčky 800-850 a po chvilce se zvednou na 1100-1200 . Je natahána nová kabeláž,nový alternátor,nový setrvák .. nevíte čím by to ještě mohlo být ? já už si stím nevím rady a jestli se to nevyřeší,auto pude z domu,už na to nemám nervy !

těch 1200 otáček to drží pořád i zahřátý? na VAGu žádný chyby? mohlo by to dělat klidně čidlo teploty

• Autor

ano i zahřátý,vag neukáže nic ! Jaké čidlo máš na mysli ?

• 2 týdny později...

Zdravím.......Ja mam ten sami problem s motorem ale z 1,8T a nevjem si rady .Znami mi niečo spominal že deesle maju nejake 2 relatka pri ktore keď su pokazene tak ich VAG nenajde a nehlasi to žiadnu chybu neviem kde su ale spominal mi niečo že kdesi v umelej krabičke v priestore motora.Jedno rele že je špatne a to vraj stoji okolo 350kč.On prišiel na to až to tom čo vrazil do auta a hlavne do servisov 10 000kč. Viac neviem. :feve:

Toto bych opravdu videl na cidlo teploty motoru a nebo cidlo teploty chladici kapaliny. Jak vam ukazuje teplota chladici kapaliny na palubovce? Motor ma nespravne informace o teplote a pokousi se motor zahrat. VAG to nezjisti, protoze informace od cidla dostava, bohuzel ale spatne. Toto se mi stavalo na 1.6-ce ovsem obracene, motor jsem po ranu nastartoval a dokud se nezahral tak chcipal.

Ovsem je divny ze by tohle v servisu nevyzkouseli ... i kdyz ja se snad ani nedivim :(

Upraveno od Bladik

• Autor

díky všem za rady.. před týden sem zjistil,že mám spálený větrák klimatizace na chladiči,tak ho zkusim vyměnit a třeba to pomůže,pokud ne..mám tu další rady,dík a dám vědět

• Autor
díky všem za rady.. před týden sem zjistil,že mám spálený větrák klimatizace na chladiči,tak ho zkusim vyměnit a třeba to pomůže,pokud ne..mám tu další rady,dík a dám vědět

Tak ani větrák nepomohl,kde najdu to čídolo teploty motoru ? Děkuji

• Autor
Tak ani větrák nepomohl,kde najdu to čídolo teploty motoru ? Děkuji

Nebo alespoň název,já už to ho najdu...díval sem se do příručky a je tam akorát čidlo otáček G28

• 4 roky později...

Me tohle tez dela a nejspis to bude baterii:-(

• 9 měsíců později...

tie otackz mi tak isto vyskocia na 1200 a vo vagu ukazuje chybu cidla teploty ked to budem mat napojene napisem chybu co to stoji take cidlo ?

• 1 rok později...

Uz nekdo prisel na to cim to je?? Vymena baterie nepomohla....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.