bimboun Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Odešla mi převodovka na OII 1,6 MPi 75kW, r.v.2005. Nevíte někdo, jaké má označení a zda se dá zaměnit např.s převodovkou z OI 1,6 MPi 75kW? Event.zda se nedá nahradit např.převodovkou z OII 1,6FSi... Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Odešla mi převodovka na OII 1,6 MPi 75kW, r.v.2005. Nevíte někdo, jaké má označení a zda se dá zaměnit např.s převodovkou z OI 1,6 MPi 75kW?Event.zda se nedá nahradit např.převodovkou z OII 1,6FSi... Díky.... V etce zadej tvé VIN a v položce informace najdeš origo kod převodocky k tvému vinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Ako je to mozne, ze ti odisla prevodovka ??? Popis co sa vlastne stalo .... Uplne si ma vystrasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 6. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 V etce zadej tvé VIN a v položce informace najdeš origo kod převodocky k tvému vinku. Mám sice ponětí, co je to etka, ale veřejně přístupné nebo někde na netu to není, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 6. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 (editace) Ako je to mozne, ze ti odisla prevodovka ??? Popis co sa vlastne stalo .... Uplne si ma vystrasil Jak je to možné, to netuším. Prostě najednou rána jako z děla, chrasty chrasty, louže pod autem, a řazení v háji - už se nejde rozjet a vydává to strašný zvuky už jen při tlačení vozu i při vypnutém motoru a neutrálu - asi se něco zozskočilo uvnitř. Na vlastní oči jsem to ještě neviděl. Najeto 190tis km. Editováno: 6. Prosinec 2009, autor: bimboun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Jak je to možné, to netuším. Prostě najednou rána jako z děla, chrasty chrasty, louže pod autem, a řazení v háji - už se nejde rozjet a vydává to strašný zvuky už jen při tlačení vozu i při vypnutém motoru a neutrálu - asi se něco zozskočilo uvnitř. Na vlastní oči jsem to ještě neviděl. Najeto 190tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 (editace) pohledej tady na foru pořádně, už se to tady řešilo. U 1,6 má převodovka konstrukční vadu a střihnou se tam nýty... tím se něco uvolní - ozve se strašná rána, prorazí to skříň , vyteče olej a konečná... detaily si už nepamatuji, neměl jsem 1,6 octávii a taky už to dlouho, ale četl jsem detailní popis toho co se stane tady na foru. Byl to asi jeden nebo dva ročníky... Pár lidí to tady už postihlo... edit.. akorát mám pocit že to ale byla O1... že by problém přetrval i do O2??? Editováno: 7. Prosinec 2009, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Kruci, kluci nestrašte jsem hrdým vlastníkem OII 1,6MPi r.v. 09/2007 tak snad už tam bude převodovka v pořádku..zatím najeto 45000 km, zatím si nestěžuju.řazení je v pořádku..ale také bych rád znal nějaké alternativy pokud by se něco takového stalo.. co tam nacpat(nejraději nějaký 6Q) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Odešla mi převodovka na OII 1,6 MPi 75kW, r.v.2005. Nevíte někdo, jaké má označení a zda se dá zaměnit např.s převodovkou z OI 1,6 MPi 75kW?Event.zda se nedá nahradit např.převodovkou z OII 1,6FSi... Díky.... Kod prevodovky mas napisany aj v servisnej knizke+ je na datovom stitku ktory mas nalepeny v kufri vedla rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Kod prevodovky mas napisany aj v servisnej knizke+ je na datovom stitku ktory mas nalepeny v kufri vedla rezervy. Nečekal jsem, že to tam bude - ale máš recht, je to typ FVH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaT4 Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Skříně OII 1,6 už jsou v poho i když ta tvá padla,tose stane i u tdi,OI byl uplně jinej sistém,tam to padá jak na výrobní lince FVH tuším že mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 zdravim jde dat i jinou prevodovku mame FVH a uz je v haji nekde sem cetl ze jde prevodovka z 1.8 t octavie 1 ze tam pasuje je to mozne ?? dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.