Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky ;)

Jaka ? Kdo co jak nac ? Sem se stavil jen na skok tak abych byl v obraze :-)

no neviděl si můj kufr to je škoda..viděl bys jak mám uchycenej zesík...tu deksu na který je chycenej prostě letos postihnul upgrade

jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky ;)

Jaka ? Kdo co jak nac ? Sem se stavil jen na skok tak abych byl v obraze :-)

no neviděl si můj kufr to je škoda..viděl bys jak mám uchycenej zesík...tu deksu na který je chycenej prostě letos postihnul upgrade

Jojo to sem videl .. moc pekny ... uz tu mel ten nakres davno byt :-))))) ;)

Jen aby se nezapomelo :

post-29-1147935744.jpg

-_--_- tak asi o vikendu se u mě v práci staví Vitto pak to bude zálžet už jen na něm ;)

jsem zvědav -_-

• 3 měsíce později...

Má někdo zkušenosti z vestavbou subwooferu do Oktávky ? pokud vím tak jsem viděl na netu dvě možnosti a to do náhradního kola a do boční kapsy vzadu. Osobně se přikláním na druhou možnost. Hledám někoho kdo to už realizoval.

Má někdo zkušenosti z vestavbou subwooferu do Oktávky ? pokud vím tak jsem viděl na netu dvě možnosti a to do náhradního kola a do boční kapsy vzadu. Osobně se přikláním na druhou možnost. Hledám někoho kdo to už realizoval.

Hensel tady na foru nebo Vittorio .. tusim ze oba dva to maji ! -_-

jj já to realizoval, ale ne pro sub, ale zesík ;)

No jo sem se prehlidnul ... sem HNUP ... sorraaaac -_-

No jo sem se prehlidnul ... sem HNUP ... sorraaaac -_-

ale prosím tě pokud je někdo zručnej a měl by sub, kterej nepotřebuje moc velkou litráž tak by to šlo zrealizovat i pro něj ;)

No potřebuju pořád volnej kufr. Neustále něco vozím a do rezervy se mi to moc nelíbí. Neví někdo o někom kdo to dělá? Nemám abych se přiznal moc času to vyrábět.

No potřebuju pořád volnej kufr. Neustále něco vozím a do rezervy se mi to moc nelíbí. Neví někdo o někom kdo to dělá? Nemám abych se přiznal moc času to vyrábět.

No tak par firem by se naslo, ale musis pak mit dost $$$. Treba www.rachot.com ;)

• 1 rok později...

Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak.

Jak je složitý a co všechno potřebuju, abych ten sw měl umístěnej v bočnici. Mátě někdo fotky ať se můžupodívat co a jak.

Jestli ti stačí sedan, tak mrkni na mojí octu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22659&st=0

To je přesně vono, co tam musí všecno být aby to fungovalo a jak je to složitě? a cena v řádech. měl bych zájem ROCKFORD FOSGATE PUNCH P18S4, ten by se i cenově docala dal

Jestli ti stačí sedan, tak mrkni na mojí octu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=22659&st=0

To je přesně vono, co tam musí všecno být aby to fungovalo a jak je to složitě? a cena v řádech. měl bych zájem ROCKFORD FOSGATE PUNCH P18S4, ten by se i cenově docala dal

No ceny si úplně nepamatuju, ale tak přibližně když to i přeženu 4-5 max komplet se dřevem, kabelama, zesíkem...

Dozadu potřebuješ natáhnout signálový kabely od rádia se spínacím pro zesík, potom napájecí od baterky a nějak vytvořit ozvučnici, tu taky nemám zrovna dokonalou, je to dost o improvizaci, udělat si přibližně šablonu... trochu práce to je, ale na to že ten basák je 200mm průměr hraje dost slušně...

nikdo jiný už subwoofer v kufru nemá??!

Nema, ale premysli nad resenim stihacky:)

Stihacko, klidne sem hod miry, plany - pokud se s nimi chces podelit.

Ostatnim to vadit nebude a nam to pomuze:))

mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení.

mě se to taky líbí, akorát bych ten zesilovač schoval dovnitř. ale chce to viděl i jiný řešení.

Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř...

• 2 týdny později...

Zesilovač se právě dovnitř nevejde, momentálně nemám moc času, ale jen když to trochu půjde tak to nafotím a dám i jinou možnost jak to udělat, tak aby se tam vešel větší woofer a případně zesík dovnitř...

já už sem uplně nedočkavej, a nic se tu neděje

Nejsi sam, take to tu sleduji:))

Nejsi sam, take to tu sleduji:))

njn, stíhačka a ostatní na nás asi kašlou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.