examinor Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 ahoj všem, můžete mi poradit? vytahoval jsem zapadlé auto svojí octavou a kdyz jsem nestastnou fabku vyprostil a sel odvazat lano tak jsem z motoru citil zápach spálené gumy. Fabku jsem vyprostoval po cumaku, tzn, couval jsem. Nemohl jsme něco spálit? auto se zdá být ok, ale ten smrad byl fakt hrozny. nemohla to být spojka? motor je benzím 1.6 FSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Jasně že to byla spojka... při nějakém vytahování ji necháváš prokluzovat a smrdí jak se pálí... stará známa věc od doby co spojky existujou. No pokud jsi ji nehobloval moc, tak se ta připálení vrstva zase běžným opotřebením obrousí a bude to OK. Samozřejmě ale, že ji to nepřidá... Pokud jsi ji hobloval opravdu moc a spálil celou, začne ti z ní později opadávat po kouskách obložení... měl jsi tahat dopředu. jednička je víc zpřevodovaná a nemusel bys tolik nechat prokluzovat - mohl to brát víc na přímý záběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 tiez si myslim ze to bola spojka...ja som zazil davno daco podobne ked som dostal vodicak a cuval som do kopca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.