Publikováno Prosinec 9, 200915 r kdo jste propadl této sociální síti a jak jste s ní spokojeni, nebo zastáváte názor, že ne všude musím být zaregistrován??
Prosinec 9, 200915 r Facebook - vím že se všude o tom píše ale nevim vo co go a nechapu k čemu to vlastně slouži
Prosinec 10, 200915 r spojil sem se po dlouhé době s pár lidma z gymplu díky tomu jinak je to k ničemu
Prosinec 10, 200915 r tak tak je to poslední dobou dost modní a hodně se to rozšiřuje takže sem taky podleh a ziskal jsem pár kontaktu na lidi ktery sem leta neviděl a sem zato rád.
Prosinec 27, 200915 r Fejsbůk nemám, dost na tom, že už mám Icq, skype a plkám na fórech ještě abych se exhiboval v nějaké podivné sociální síti.
Leden 4, 201015 r Podpořte mě a přidejte se do mojí skupiny: ๑۩۞۩๑ Chcete mít větší péro► STALKER FUCKER◄ ๑۩۞۩๑ http://www.facebook.com/group.php?gid=2588...5131&ref=mf Upraveno Leden 4, 201015 r od zabiak
Leden 5, 201015 r Jak nekteri pisi. Je to dobre,ze se tam najdou lidi na ktere nemam kontakt a zbytek kdyz nemuzu sehnat tak vim, ze jsou vlezeni na FB. Navic tam chovam rybicky.... zive by asi neprezily
Leden 5, 201015 r jj souhlas najdeš tam spoustu lidí a máš na ně kontakt. A když něco potřebuješ uspořádat tak jím napíšeš. Podíváš se jak aktuálně vypadají, kde byli na dovolené když tam mají fotky.
Leden 5, 201015 r Jak nekteri pisi. Je to dobre,ze se tam najdou lidi na ktere nemam kontakt a zbytek kdyz nemuzu sehnat tak vim, ze jsou vlezeni na FB. Navic tam chovam rybicky.... zive by asi neprezily já zas občas zajdu do virtuálního baru
Leden 7, 201015 r tak to tam za tebou budu muset tak yzaskočit a dát si ho s tebou :-) Stando a k tomu ten štrůdl??? to tam budu muset najít virtuální pekařství
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.