Wertheim Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Mam osvetleny spodek neony od Eufabu. . . . . Jinak vnitrek zatim ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... Ja mam tiez obrysovky modre,ale na tych cierny svetlach.Nemal si s tym zatial problemy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já mám ty modré obrysovky taky,ale jen pro to,abych mělo výsledné světlo potkávaček jiné zabarvení,jinak problém byl zatím je jediný a to když jsem jel z Polska,tak mě polsky celník nechal odjet bokem,že pry s modryma potkavačkama se po polsku nejezdí a at si je vyměním,nakonec jsem to s ním ukecal,že to udělám až doma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Ja mam predni obrysovky, mlhovky, potkavacky, dalkove,2x blinkr, bocni blinkry, zadni obrysovky, 1 mlhovku, couvacky, 3x brzdove, 2x blinkr, uvnitr mam tri svetylka + jedno v kufru. A v palubovce mam nepocitane LEDek. ....kam se hrabe ten vas tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu No bez toho by to nebyl ten spravnej tůnink prece nee Takze sup pro neony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 já? ... nikdy !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mam osvetleny spodek neony od Eufabu. . . . . Jinak vnitrek zatim ne-e Hmm, pekny. A kolik te staly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 To si uz moc nepamatuju, asi kolem 2000,- nejsou to ty diodovy . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 To si uz moc nepamatuju, asi kolem 2000,- nejsou to ty diodovy . . . Jo, tak to bejva...znam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Mam v parkovačkách bílé led diody a jsou supr,hlavně policajti nemůžou pííčovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Ja mam modre... a policajti můžou "píííčovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Mel sem na byvalem aute a stacilo:))Staly me jako nakup prd...ale tech slozenek od tech uniforem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 fakt tě pokutovali?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 fakt tě pokutovali?? Ne Ty jo...Davali mi cokoladovy vetrniky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hmm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krowaczek Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 A co v zimě když chcu jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Mam v parkovačkách bílé led diody a jsou supr,hlavně policajti nemůžou pííčovat! Přesně tak nejlepší řešení taky tak jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 A co v zimě když chcu jezdit? Tak jezdíš ne?? ....neony jsou většinou odolné vůči vlhku a když je dobřé udělaná montáž tak bych neviděl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 A co v zimě když chcu jezdit? Smetáčkem odmeteš sníh a škrabkou odškráběš led, pustíš ofukovač na sklo, otočíš klíčkem a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.