Scully Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 velmi pekne dakujem paci sa mi to velmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Super článoček, ďakujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillo_cz Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Také se připojuji s poděkováním Světu motorů i Scullymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Já to jen našal na TF-ku, a šupl jsem to sem. Takže tak uplně moje iniciativa to není, ale i tak děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.