s-talker Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 zdravím všechny, mám takový problém, marně scháním nějaký datasheet k vychylovacím motorkům co jsou použity v panelu přístrojů. Co jsem otestoval a zjistil je,že při napětí 12V a různé frekvenci dosáhnu natočení, ale zajímají mě přesné údaje. Potřebuju nějakým způsobem dosáhnout toho, že budu sám nastavovat natočení. Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 (editace) chceš si zkalibrovat ručičky ? Editováno: 15. Prosinec 2009, autor: Tomas_ek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Vypadá to že chceš jet 150 a aby Ti tachometr ukazoval 250, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 15. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2009 Tomas: chci aby to slo i bez vagu Co myslis? U nas se bohuzel motorky neosazujou...to az v cechach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.