Přejít na obsah

rozdil mezi setrvaky


vlacek

Doporučené příspěvky

zajimalo by me jakej je rozdil mezi setrvakem a dvouhmotnostnim setrvakem krom toho ze ten dvou je ze dvou hmot :D popripade jestli jde vymenit na octe 1,9tdi 66kw dvouhmotnostni za normalni a jeste kolik kterej stoji a co vse je potreba vymenit pokud to jde dik moc :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajimalo by me to z jednoho duvodu motor cuka pri dojizdeni a bylo me receno za je to setrvakem najeto 95 tis km a ze prej to je nemoc octavek s tim setrvakem to stejne ze udajne bouchne zadni vyhrivane okno myslim pate dvere urcita serie na tohle skodovka da urcitou cast penez na nove sklo tudiz by me zajimalo kolik skodovka garantuje na setrvak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to vim ze to resilo hodne lidi ale ja se neptam co je pricina cukani motoru protoze to uz vim zajima me pouze jestli jde dat do octavky normalni setrvak a to uz me bylo receno ze nejde tak se ptam kolik takovej douhmotnostni setrvak vydrzi nebo spis kolik udava skodovka kdyz se to tak sere B)B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

myslim ze byla urcita serie setrvaku ktera stala za hovno a to hlavne u r.v. 98, 99, sam tento problem resim na 66kw tdi 5/99 .. problem u vsech koncernovych vozu, jak skoda, tak vw atd .. myslim ze obecne se asi da tezko rict kolik km vydrzi, znam lidi co maj 01, najeto 250t a setrvak v pohode .. ja mam 160t a je v prdeli a rekneme, ze je v haji uz dobrejch 10-15t km .. garny uz se moc tesi na vymenu :D .. pokud budes schanet jetej tak si na to dej bacha, garny rikal neco o 3 vyrobcich, kazdej ma jinej pocet der na uchyceni, takze pokud budes chtit kupovat jetej, pokus se to vzit s celou spojkovou sadou .. usetris si straosti .. ja mam spojku menenou pred 20t km, takze se mi menit k tomu spojku moc nechce .. dost dlouho jsem patral po tom abych zjistil co vlastne za setrvak v aute od vyroby mam a nikdo mi to nebyl schopnej rict, takze dokud to nerozhodis, asi to nevyresis, prevodovka ven nic moc, takze az to rozhodis, asi to budes chtit rovnou vyresit, nez se s tim pak srat znova .. jinak za orig. novej setrvak ve skoda 30 litru je fakt palba, kdybych byl nucenej kupovat novej, treba i neofic., tak na to kaslu a sezenu si rovnou za dvacku novej motor se vsim ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...