sedlon.petr Vloženo 16. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2009 Čau, mám problém s nepravidelným chodem motru, otáčky na volnoběh jsou nízké, že se třepe skoro jako 1,2HTP a občas nejde nastartovat (po 3-4 pokusech naskočí). Bylo měněné těstní pod hlavou a po 30-ti kilometrech to začlo takhle zlobit. Nevíte, co s tím? Felicia r.v. 1998 1,3i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 a když přidáš plyn tak se ty otáčky normálně ustálí na 800?? radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 (editace) Čau, mám problém s nepravidelným chodem motru, otáčky na volnoběh jsou nízké, že se třepe skoro jako 1,2HTP a občas nejde nastartovat (po 3-4 pokusech naskočí). Bylo měněné těstní pod hlavou a po 30-ti kilometrech to začlo takhle zlobit. Nevíte, co s tím? Felicia r.v. 1998 1,3i Já mám sice 1,3MPI ale podobný problém my způsobuje nefunkčnost vstřikovačů na dvou válcích. To znamená že nastartuji a motor jede na dva nebo tři válce. Strašně to cuká a pokud nepošlapu na plyn tak to i zdechne. U 1,3I to bude podobné signalizování závady. Podle mého názoru se na tom může podílet: - netěsné sání (místo paliva to nasává jen vzduch do některých válců, oproti MPI na to bude motor mnohem citlivější) - závada v rozdělovači nebo kabelech (nejde správně jiskra) - teoreticky by se to dalo změřit i osciloskopem který bude bezkontaktně u izolace svíčky - do válce teče voda (jak to poznat by asi poradil některý mechanik) dá se to nějak poznat na kouři z výfuku, úbytku vody .... Zkus dodat nějaké podrobnosti, nesráží se ti voda v oleji? Dělá to jen po dlouhém odstavení, nebo kdykoliv, když je motor studený nebo i když je teplý? čím víc detailů tím líp Editováno: 26. Prosinec 2009, autor: noneac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 odpoj vstřikovače(kabely od nich) a změř odpor mezi těma dvouma pinama mám dojem žeby tam mělo byt 14,7ohmů radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) U Felicie 1,3 MPI /Benzín + LPG/ mi na volnoběh kolísají při provozu na benzín otáčky. Volnoběh u plynu je OK. Na diagnostice jsou tyto 2 chyby motoru: 1. vstrikovac 1 a 2 zkrat na kostru - sporadická, 2. lambda sonda - signál příliš malý - sporadická. Může to nějak souviset s tím volnoběhem? Poradí někdo co s tím? Díky Editováno: 24. Srpen 2010, autor: MarekMaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.