sedlon.petr Vloženo 16. Prosinec 2009 Vloženo 16. Prosinec 2009 Čau, mám problém s nepravidelným chodem motru, otáčky na volnoběh jsou nízké, že se třepe skoro jako 1,2HTP a občas nejde nastartovat (po 3-4 pokusech naskočí). Bylo měněné těstní pod hlavou a po 30-ti kilometrech to začlo takhle zlobit. Nevíte, co s tím? Felicia r.v. 1998 1,3i Citovat
Smajda Vloženo 19. Prosinec 2009 Vloženo 19. Prosinec 2009 a když přidáš plyn tak se ty otáčky normálně ustálí na 800?? radek Citovat
noneac Vloženo 26. Prosinec 2009 Vloženo 26. Prosinec 2009 (editace) Čau, mám problém s nepravidelným chodem motru, otáčky na volnoběh jsou nízké, že se třepe skoro jako 1,2HTP a občas nejde nastartovat (po 3-4 pokusech naskočí). Bylo měněné těstní pod hlavou a po 30-ti kilometrech to začlo takhle zlobit. Nevíte, co s tím? Felicia r.v. 1998 1,3i Já mám sice 1,3MPI ale podobný problém my způsobuje nefunkčnost vstřikovačů na dvou válcích. To znamená že nastartuji a motor jede na dva nebo tři válce. Strašně to cuká a pokud nepošlapu na plyn tak to i zdechne. U 1,3I to bude podobné signalizování závady. Podle mého názoru se na tom může podílet: - netěsné sání (místo paliva to nasává jen vzduch do některých válců, oproti MPI na to bude motor mnohem citlivější) - závada v rozdělovači nebo kabelech (nejde správně jiskra) - teoreticky by se to dalo změřit i osciloskopem který bude bezkontaktně u izolace svíčky - do válce teče voda (jak to poznat by asi poradil některý mechanik) dá se to nějak poznat na kouři z výfuku, úbytku vody .... Zkus dodat nějaké podrobnosti, nesráží se ti voda v oleji? Dělá to jen po dlouhém odstavení, nebo kdykoliv, když je motor studený nebo i když je teplý? čím víc detailů tím líp Editováno: 26. Prosinec 2009, autor: noneac Citovat
Smajda Vloženo 29. Prosinec 2009 Vloženo 29. Prosinec 2009 odpoj vstřikovače(kabely od nich) a změř odpor mezi těma dvouma pinama mám dojem žeby tam mělo byt 14,7ohmů radek Citovat
MarekMaty Vloženo 24. Srpen 2010 Vloženo 24. Srpen 2010 (editace) U Felicie 1,3 MPI /Benzín + LPG/ mi na volnoběh kolísají při provozu na benzín otáčky. Volnoběh u plynu je OK. Na diagnostice jsou tyto 2 chyby motoru: 1. vstrikovac 1 a 2 zkrat na kostru - sporadická, 2. lambda sonda - signál příliš malý - sporadická. Může to nějak souviset s tím volnoběhem? Poradí někdo co s tím? Díky Editováno: 24. Srpen 2010, autor: MarekMaty Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.