slavo Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Nazdarek, objednal som si gumy z nejlevnejsipneu.cz (MATADOR MP14), dorucili mi ich v pohode do tyzdna, pritom to bolo na Slovensko, ale na jednej gume som si vsimol ze na jednom boku je oznacena dvoma bielimi bodkami-farbou asi o priemere 1cm, na druhom boku jednou takou istou, ale cervenou. Chcem sa spytat ci to nahodou nie je nejake oznacenie z vyroby ze je ta guma chybna, pripadne nizsia kvalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 ..nevím jistě, ale v pneuservisu jsem kdysi obdržel informaci, že tyto značky jsou od výrobce a znamenají doporučení pro umístění na disk směrem k ventilku a má to uspořit, respektive zjednodušit vyvážení. V podstatě pokud pneuservis dodrží tyto značky, měl by ve finále umístit na kolo méně závaží než když to nedodrží. zdááár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Souhlas, slysel jsem totez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Vdaka chlapi, ukludnili ste ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Ja to mam take z nejlevnejsipneu.cz a mam to tam taky. Me to nazouvali asi pred 14 dny a dali to tak, jak tu kluci rikaji, z toho vypliva, ze je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavo Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Nazdar, pisal som do Matadoru a odpovedali mi: Cervená bodka oznacuje tzv. konusový efekt pneumatiky na teste uniformity, a pri montázi by táto bodka mala smerovat k stredu vozidla, teda smerom dnu. Biele bodky oznacujú triedu kvality po teste uniformity, kde biele bodky oznacujú kvalitatívnu triedu Takze vsetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.