sangbal Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Je to nepravidelný jev - stane se to cca jednou denně, většinou na nižší převodový stupeň (2,3) či neutral. Z ničeho nic zhasne, jako když otočím klíčkem. Následně nastartuji bez problémů. Je to celkem nepříjemná záležitost, zvlášť pokud se to stane při zatáčení a blokne se volant. PS: Mám ještě další problém, který není až tak závažný a to ten, že teploměr chladící kapaliny je mrtvej - ani se nehne Tuší někdo kde hledat chybu? Díky všem, budu rád za každý nápad/radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Tak cestou z práce (cca 3km) mi dnes šestkrát chcípla kdykoliv jsem musel zastavit. Začnou klesat otáčky a šmitec. Na jedničku otáčky kolísají, jakmile prošlápnu plyn, tak už jede bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Napíchni na VAG co to napíše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Sám ho zatím nemám, zkusím zítra u známého ...pokud dojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
estevez Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Tohle přesně dělá manželce Fabia 1,4 MPI (50kW, majeto 190tis km, tankuje u schell a omv), byl jsem s tím servise, VAG nic nenapsal, tak vyměnili svíčky a nějaký filtry, trochu to pomohlo, ale pořád cítím, že ten motor jede divně, hrozně vibruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Kouknul bych na palivový filtr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Diagnostika hlásila chybu "sondy 1" - po vyčištění škrtící klapky otáčky přestaly padat, chyba se ještě jednou objevila, ale při třetím zkoumání už to nic nenašlo. Auto už necuká ani nechcípá. Tak tenhle problém by byl vyřešen a už musím jen počkat na oblevu, nebo autu sehnat nějaký útulný teplý pelíšek - z kapaliny v ostřikovačích je kus ledu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.