RichardD Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zdravím přátelé, mám problém a nevím v čem je problém. Když dojedu ráno do práce a normálně zamknu auto, tak při příchodu mi svítí zadní brzdová světla (vč. toho v zadním skle). Když auto opouštím tak je vše v pořádku a dělá mi to jen když mám teď co jsou ty mrazy auto na parkovišti. Když ho mám přes noc v garáži tak se nic nestane. Bojím se o baterku a nechápu jak je možné kdy a proč se brzdová světla sama rozsvítí? Až po nastartování zhasnou. Nemá s tím někdo nějakou zkušenost? Díky moc za každý tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 viděl bych to na špatnej brzdový spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 [Myslíš že by mohl nějak zamrzat a na základě toho se sepnul? Možné to je, dokud nebylo -N°C tak to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Taky se stává, že nateče voda do svorkovnice v kufru. Na OII kombi to dělalo známému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 No asi to s tím nesouvisí ale pořád za jízdy teď slyším nějaké zvuky jakoby se led lámal někde u zadního skla vpravo za spolujezdcem. Ty zvuky těžko popsat, jsou různého charakteru ale začali až teď s mrazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Každý auto je v zimě hlučnější - jak jsou ty všechny plasty zmrzlý, tak víc vržou... a když je námraza, tak skutečně praská led jak se kroutí kasle za jízdy a jsou to dost hlasitý zvuky - praskání. Ten brzdový spínač - to moc s mrazem nedává smysl... kdyby to svítilo když odcházíš, tak ano. Je zmrzlý a zůstal viset ve sepnuté poloze... Ale sám se stlačí (překoná pružinu..) a zafixuje se tak??? To je dost nemožné... Jestli je to svázaný s nějakou elektronikou (né jen jednoduchý obvod spínač baterka žárovka) tak to spíš vypaadá na tepelnou závislost té elektroniky. Obecně - problém studené elektroniky je známý a častý. Jak se to zahřeje, je vše OK. Proto používáme při hledání závad dusíkové spreje kterými obstříkáváme součástky a pokud má vadu "studená nepracuji" tak to hned vidíme... Měl jsem takový mobil... pokojová teplota, v kapse... vše OK Stačilo ho mít v zimě (+- kolem nuly) v báglu na zádech a už kolaboval. Položil jsem ho na okno - táhnul na něj studený vzduch a už kolaboval. Nechal jsem ho tam ležet, jen jsem připojil nabíječku a za 30min běžel OK - baterka ho při nabíjení zahřívala zevnitř a proud chladného vzduchu zvenku už nevadil... (Značkový servis Nokia na to ani na 4 pokus nepřišel... musel jsem si to najít sám a říct jim čím to je a pak odstranili závadu výměnou desky...) Nepřipomíná vám to jiné značkové servisy?? Takže s tím brzdovým spínačem to může být něco takového... možná ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Ok, díky za rady, zajedu s tím do servisu, nemusí každý vidět jak mi hezky svítí brzdy i když věřím že své fanoušky by si to našlo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 24. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Tak do servisu jsem to nedal, protože mi klekla baterka, nicméně jsem se rozhodl podle návodu na netu koupit a vyměnit brzdový spínač sám. 15min a bylo po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.