johnxx Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Brzdové trmeny nechodi jak by mely, obcas se kousnou a nevrati se, potreboval bych nejaky navod jak je rozhybat, vycistit, promazat, co se na nich da vymenit a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 KTORE???? PREDNE??? ZADNE???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Zadni trmeny, predni myslim ze chodi, jeste mozna lanovody by mohly byt v haji ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Ake su to brzdy??? kotucove???? bubnove??? Prejavy poruchy.Popis zavadu presnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 19. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 Kotoucove, zadni, 232x9mm, zavada se projevuje tak ze po zatahnuti rucn brzdy zustanou viset desky na kotouci, pri jizde pribrzduji. Zkousel jsem to rozdelat ale nevim jak to rozhybat, promazat, kde a cim presne, nasel jsem na netu nejakou opravnou sadu nejakych gumicek na brzd. trmen, ale nevim jestli to necemu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 (editace) Viz. zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=80850 Jinak opravná sada na to je, ale je to spíš na to když teče váleček, ne když zůsává viset ručka. V DP je napsáno že při nevracení se té páčky ruční brzdy se mění celé těleso třmenu, ale já bych řek že to jde rozdělat. Ale v tvém případě bych nejdřív zkontroloval lana, hlavně harmoniky na koncích jestli se tam nedostala voda a nepřimrzlo to. Pak brzdy rozdělat a promazat a vyčistit ty čepy ... Editováno: 19. Prosinec 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.