Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zapojení podle obrázku 1 je správné, zapojení paralelně! To druhý zapojení by vůbec nefungovalo, tzv relé by vůbec nepřitáhlo a ještě by ti došlo k úbytku napětí na relé a BSG jednotka by ani nepoznala že dobíjíš.

Tiež si myslím,že by BSG chýbala ta informácia o dobíjaní.

Ešte raz prezri všetky spoje musí to fachať bez problémov. :palec2:

• 1 měsíc později...

na jednom fore som nasiel tuto schemu. je jednoducha a funkcna a navyse nemusim sa pripajat na signal altika. funguje nasledovne: ked zapnem klucik palubna siet ma cca12 V tak sa nic nedeje ale ked zacne dobijat altik po nastartovani zvysi sa napätie na cca14,5 V a tym dojde k otvoreniu tyristora a k zopnutiu rele. treba sa ale pohrat s odporom R1 lebo je velky a nefungovalo to. musel som tam dat mensi ale neviem aku mal hodnotu. treba tam dat taky aby rele pri 14 V zoplo. vobec netreba vyrabat plosak tie suciastky sa daju naletovat priamo na relatko samozrejme treba to aj izolovat zmrstovackou. v aute som to zapojil nasledovne kontakt "klucik" som napojil na pin 3 na prepinaci svetiel, kostra je pin 10 a spinacim kontaktom rele som premostil pin 1 spinom 7 a cez diody na pin 13 a 14. tato schema nie je z mojej hlavy ale myslim si , ze autor nebude mat nic proti ked si pomozete spravit denne svietenie. tymto mu chcem aj podakovat :palec2: , ze vymyslel taku jednoduchu a funkcnu schemu aj by som tu napisal jeho meno, ale neviem na akom fore som nasiel schemu

post-34275-1249475695_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.