jardamonty Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Ahoj lidi potřeboval bych poradit s opravou tachometru. Jedná se mě o to že rychlost na tachometru se rozchází se skutečnou rychlostí. Při malé rychlosti o sedum a při rychlosti nad sto dokonce o dvacet a to směrem na horu. Tak že když podle tachometru jedu padesát tak ve skutečnosti jedu padesát sedum a při rychlosti stodvacet jedu stočtyřicet. Mám octavku I 2002 motor 2.0 i Na netu jsem našel týpka kterej mě říkal že v počítači je nastavená jiná pěvodovka než tam ve skutečnosti patří. Nevíte co s tím? A potom mám ještě jeden dotaz zda se do tohoto modelu dá dodatečně domontovat tenpomat Díky jardamonty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Neviem ako to mal 2 liter. Ak mas elektronicky plyn (EPC) kontrolku tak sa ti da lahko domontovat tempomat. Nech ti niekto pozrie budiky na VAG-u ci su dobre nakodovane. Asi ich budes mat nakodovane na nejaku inu motorizaciu. To si teraz to auto kupil? Mozno niekto prehodil iba budiky z inej motorizacie. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.