Publikováno Prosinec 19, 200915 r Ahoj,mohl by mi někdo poradit?když stojim s nastartovanym motorem na místě déle jak minutu,tak po chvili cítím zápach benzinu,jakmile se rozjedu,tak zapach vyprchá,ale nevšimla jsem si,že by mi benzín někde unikal. Dekuji
Prosinec 19, 200915 r Podla mňa by to mohlo robiť aby ak je motor ešte studený /nedokonalé spalovanie/ Ale ak už máš prevádzkovú teplotu už by si to cítiť nemala. Skús to vysledovať.
Prosinec 20, 200915 r Autor diky za radu,ale i když je motor zahřáty tak když chvili stojím na křižovatce tak to jde cítit.
Prosinec 20, 200915 r Neviem, aký máš motor, ale na mojej 1,4 MPi som mal v lete niečo podobné. Problém bol v zlej hadičke na benzín. Treba dat dole kryt motora a zapnúť zapaľovanie a sledovať. Mne presakovala hadica prívodu paliva. je to taká krátka hadica s kolenom na konci a nasadzuje sa palivovú lištu. Tam mi zle tesnila objímka, benzín kvapkal a v interiéri smrdel , hlavne keď som stál.
Prosinec 20, 200915 r Samozrejme ak to cítiť stále treba to dať pozrieť.Hlavne hadičky a vstrekovacie vent. gumičky na nich.Odporúčal by som čo najskôr aby to náhodou neblaflo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.