Pavouček Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,. Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,.Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být? nechcu strasit ale aby to nedelal setrvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Necítíš mírné bouchání do pedálu, když máš sešláplou spojku??, To by se mělo poznat, jestli je špatný setrvačník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavouček Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Ne, nic nebouchá, žádné rázy nebo nárazy, jen to prosté občasné (ale čím dál tím častější) vrzání (hlučné) při pouštění spojky při rozjezdu. Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: Pavouček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ahoj. Mám to samé. Při rozjezdu to zadrnčí. Mě to dělá spíš když je auto studený a zatížený (4-5 lidí). Myslím že to bude spojkové obložení nebo ložisko. Zatím to neřeším a jezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavouček Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Je to tak, za studena a při zátěži to dělá jakoby častěji než v opačných podmínkách. Zatím také neřeším a jezdím. Kdo na to příjde dřív, dá sem vědět, OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 OK, jen doufám že to nebudu (bude to zase pěknej ranec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaros130287 Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 švagrovi robí to isté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipsssf Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Prisli jste na to chlapi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.