Pavouček Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,. Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunda Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,.Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být? nechcu strasit ale aby to nedelal setrvak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemyZero Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Necítíš mírné bouchání do pedálu, když máš sešláplou spojku??, To by se mělo poznat, jestli je špatný setrvačník Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavouček Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 (edited) Ne, nic nebouchá, žádné rázy nebo nárazy, jen to prosté občasné (ale čím dál tím častější) vrzání (hlučné) při pouštění spojky při rozjezdu. Edited December 21, 2009 by Pavouček Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Ahoj. Mám to samé. Při rozjezdu to zadrnčí. Mě to dělá spíš když je auto studený a zatížený (4-5 lidí). Myslím že to bude spojkové obložení nebo ložisko. Zatím to neřeším a jezdím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavouček Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Je to tak, za studena a při zátěži to dělá jakoby častěji než v opačných podmínkách. Zatím také neřeším a jezdím. Kdo na to příjde dřív, dá sem vědět, OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo-Kolín Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 OK, jen doufám že to nebudu (bude to zase pěknej ranec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaros130287 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 švagrovi robí to isté Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipsssf Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Prisli jste na to chlapi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts