Publikováno Prosinec 20, 200915 r Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,. Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být?
Prosinec 20, 200915 r Mám 2.0 TDI PD 103 kW 6-stup. mech., 2005, 75 tis. km,.Při rozjezdu (při pouštění spojky) se ozve vrzání. Nestává se to vždy a zaslechl jsem to i při přeřazení, opět v souvislosti s pouštěním spojky. Netušíte co to může být? nechcu strasit ale aby to nedelal setrvak
Prosinec 20, 200915 r Necítíš mírné bouchání do pedálu, když máš sešláplou spojku??, To by se mělo poznat, jestli je špatný setrvačník
Prosinec 21, 200915 r Autor Ne, nic nebouchá, žádné rázy nebo nárazy, jen to prosté občasné (ale čím dál tím častější) vrzání (hlučné) při pouštění spojky při rozjezdu. Upraveno Prosinec 21, 200915 r od Pavouček
Prosinec 21, 200915 r Ahoj. Mám to samé. Při rozjezdu to zadrnčí. Mě to dělá spíš když je auto studený a zatížený (4-5 lidí). Myslím že to bude spojkové obložení nebo ložisko. Zatím to neřeším a jezdím.
Prosinec 21, 200915 r Autor Je to tak, za studena a při zátěži to dělá jakoby častěji než v opačných podmínkách. Zatím také neřeším a jezdím. Kdo na to příjde dřív, dá sem vědět, OK?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.