Přejít na obsah

Zabezpecovaci zarizeni na volant ma to smysl?


Jeff

Doporučené příspěvky

pod auto se leze ze vam odpoji tahlo razeni a zaradi tam 3 rychlost a tim se da uhanet az 160km rychlosti.Pak vymena ŘJ a imobilizer je fuc.Pak vyradit zamek s elektr. spoustecem a je to v suchu. Zamky ve dverich a jine jsou malickosti. Alarm jak odstranit? A co rikate kratasu na kostru? Aje vse vyrazene. Jak rchle a ucinne.Akorat Zlodej musi vedet ze Subaru ma na kostre + Vsechno o tom vim staci se jen zeptat toho kdo tomu rozumi. Psat muzete na vitazsl@seznam.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyč na volant nebrat, je to přežitek. Nejlepší je prý kombinace mechanického a el. zabezpečení. Tak třeba Construct+alarm+pískování skel a třeba i tajný vypínač, ale tyč na volant? Dobrý možná tak na 105-tku. Vždy mě hrozně pobaví, když vidím nějakého chytráka, co si koupil někde v bazaru zánovního Passata v ceně cca 300-350tis nebo podobné auti a jako jediné zabezpěčení si tam dá tyč na volant. Co si od toho probůh slibuje? Vždyť to by se i ten zloděj musel složit smíchy. Takovému člověku by už patřilo to auto ukrást už jen proto, že si koupí drahé auti a pak je mu líto obětovat peníze za odpovídající zabezpěčení... :D No a u Fabie bych to viděl zrovna tak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...

Zdravim vsechny panove.

Minulej tejden jsem si cetl na tomto foru spoustu uzitecnych odkazu a v jednom jsem narazil na odkaz na zabezpecovaci paky na volant na kod, prip. alarm. At hledam, jak hledam, nemuzu ho uz znovu najit. Pomuzete mi prosim ? Diky -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 let později...

jak jsem pochopil,tak záleží na každém, který obvod chce spínat.Já mám palivové čerpadlo.Ano,je to magnetické relátko,které mám někde zezadu palubní desky.Ale může být kdekoliv,kam se magnetem dostaneš,ale nenápadně :-))).Znám člověka který má prsten s magnetem.A mohu porovnat,na feldě mám magnet,velká výhoda je,že jakmile vypneš motor,automaticky se přeruší obvod.Takže se nestane že zapomeneš vypínač vypnout.A v případě přepadení atd.jen vypneš motor a můžeš utéct a nikdo ti s autem neodjede.Na fabče mám klasický vypínač,zapomínám ho vypnout a při troše času se dá i najít.Pořád přemýšlím,že ho nechám předělat,ale nějak se k tomu nemohu dostat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne staci nekomplikovane spinanie obvodu- cize kludne aj nejakym mechanickym spinacom

trebars : http://www.gme.sk/p8-10s-1d-z-p631-232

 

spinac schovany pod napr.: palubovkou za nejakym otvorom (mriezka vetrania, medzera medzi tlacidlami, otd) a spinany tenkym tvrdym drotom/listou.

zeby si ma vyhliadol niekto pri spinani by znamenalo, ze chce prave moje auto a tomu uz nezabranim

ide mi iba o kradeze typu nahodneho vyberu s minimom namahy a casu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...