vitezslav2 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Nevím jestli to patří zrovna sem,ale níkde jsem nic nenašel.Funguje vám někomu VAG kabel na PC s Windows 7?Přeinstaloval jsem system a teď mi PC vůbec nenajde kabel (chyba ovladačů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 No nevím,já to dělal sousedovi a bez jakýchkoli problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 26. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Na Windows7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Ano,na WIN7.Instalace stejná jako u XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Nevím jestli to patří zrovna sem,ale níkde jsem nic nenašel.Funguje vám někomu VAG kabel na PC s Windows 7?Přeinstaloval jsem system a teď mi PC vůbec nenajde kabel (chyba ovladačů). Zkus tohle: http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Používal jsem ovladač pro XP,98 atd,prostě klasický starý pro FTDi chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 26. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Takhle to vypadá.Zkoušel jsem i ve správci měnit porty,ale pořád to samé. http://img707.imageshack.us/img707/2774/vag.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 No prvně jsi nepsal,že je to HEX,já dělal obyč VAG. Zkusil bych ve správcích odebrat všechny USB porty-neboj,nic se nestane. Poté to restartuj,ono si to nainstaluje porty zpět,poté připoj kabel,pokud jej najde,ukaž na ovladač-tam kde je nainstalovaný Hex Can a mělo by to jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Tak jsem to zkoušel,ale ono si to ovladače nainstaluje už automaticky a aktualizovat ovladač ož to nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Napiš prvně co to je za VAG.Podle screenu je to HEX CAN.Pokud obyč KKL tak jde bez problému,pokud HEX CAN tak to nevím,to jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 27. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 (editace) Mam jich víc a všechny hlásí stejný problém.WAG-COM 304.0,WAG-COM 409 a 607 - 805. Jinak kabel je obyč. USB DIAGNOSTICKÝ KABEL VAG OBD2 AUDI ŠKODA SEAT VW http://img13.imageshack.us/img13/3898/837080395.jpg Editováno: 27. Prosinec 2009, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 rovnaky kabel na WIN7 bez probemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 304 musí s dobrými driverami jít,607 a výš na to zapomeň a 409 si nejsem jist,ale myslím,že taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Na XP mi chodila 805. Dal by se nějak otestovat ten kabel,jestli je vůbec ještě funkční?Ve správci vidět je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 805 a obyčejný USB KKL kabel??Si děláš srandu nebo tomu nerozumíš?S 805 jde pouze HEX CAN kabel,který je vázán HW klíčem.Pokud to byl opravdu HEX CAN,ještě k tomu klon a ty jsi ho upgradoval,tak je na 100% poněm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Netvrdim že jsem v tom zběhlej,ale na XP mi to normálně fungovalo( a nejen mně).A jestli se měl tímto odpálit,tak to je docela dobrý. Může i přesto ve správci být vidět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 ve správci bude jako neznáme zařízení.Pokud by bylo známé,bude jako HEX CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mám problém s 304.. i když jsem nastavil režim kompatibility a spuštění jako správce tak ve win 7 prostě ignorace.. spustím, chvíli něco chroupe a pak nic.. prostě se nic neobjeví, jako bych nic nespustil.. ve správci úloh se nachvíli objeví proces, ale zase zmizí.. kurnik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Mám problém s 304.. i když jsem nastavil režim kompatibility a spuštění jako správce tak ve win 7 prostě ignorace.. spustím, chvíli něco chroupe a pak nic.. prostě se nic neobjeví, jako bych nic nespustil.. ve správci úloh se nachvíli objeví proces, ale zase zmizí.. kurnik... Mě se to taky vubec nepodařilo rozchodit.Koupil jsem novej kabel a je to pořád to samí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) ja mam win7 enterprise 32bit na hp compaq 6510b a vag 304.0 cz a v pohode funguje, nic som neinstaloval, system automaticky nasiel nove zariadenie. zmenil som cislo portu na com2, nastavil vo vagu ten isty port a pripojil k autu. bez problemov. EDIT: vag som nainstaloval, spustam ho cez IHR3040n.exe a v normalnom rezime Editováno: 28. leden 2010, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 A jak se ti prosím tě ukazuje ve správci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 (editace) ked pridem domov z prace pripojim kabel a dam ti vediet, z hlavy si nepamatam co tam presne bolo EDIT: pridane screenshoty Editováno: 29. leden 2010, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 No já mám win 7 home premium 64bit, tak možná to bude problém... ale už jsem to vyřešil virtuálkou s XP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 ked pridem domov z prace pripojim kabel a dam ti vediet, z hlavy si nepamatam co tam presne boloEDIT: pridane screenshoty Tak to mám stejné,ale ve VagCom mi to pořád ukazuje: http://img707.imageshack.us/img707/2774/vag.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 a co to mas za verziu VAG COM? s KKL kablom funguje 304.0. podla screenshotu odhadujem, ze mas verziu na HEX-CAN a to ti fungovat nebude, tak ako uz pisal 'cosby' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.