JOKINEN Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Zdravím Vás škodováci. Pořídil jsem si KKL kabel, ale bohužel se mi nedaří nainstalovat ovladač. Instaluji ho manuálně, ale počítač není schopen správný ovladač nalézt. Zkoušel jsem Driver z přiloženého CD od kabelu, zkoušel jsem i jiné stažené z netu a nic...Zkoušel jsem jej najít v XP mode - nic, tak jsem jej zkusil naistalovat ve win 7 a taky nic.... Nesetkali jste se někdo s tímto problémem?? Předem díky. Editováno: 29. Květen 2016, autor: JOKINEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOKINEN Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak vyřešeno ..... nějak se to nesnáší s mým notesem tak jsem to hodil na druhý komp který má Win 8 a jak už tu někdo psal spustit jako správce a nastavit kompatibilitu na XP SP 2..a fachaa to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) Zdar. Tak ja mam jinej problem. Kabel to identifikuje a nainstaluje ovladac Ross-Tech. To je dobre? Ale kdyz dam Test kabelu ve VCDS tak mi to napise ze kabel neni pripojen k vozidlu. Ani neblika ta kontrolka na kabelu. Poradite mi? Verze kabelu Hex + Can 157. Diky Editováno: 18. Září 2016, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora. Citace odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.