Květen 29, 20169 r Zdravím Vás škodováci. Pořídil jsem si KKL kabel, ale bohužel se mi nedaří nainstalovat ovladač. Instaluji ho manuálně, ale počítač není schopen správný ovladač nalézt. Zkoušel jsem Driver z přiloženého CD od kabelu, zkoušel jsem i jiné stažené z netu a nic...Zkoušel jsem jej najít v XP mode - nic, tak jsem jej zkusil naistalovat ve win 7 a taky nic.... Nesetkali jste se někdo s tímto problémem?? Předem díky. Upraveno Květen 29, 20169 r od JOKINEN
Květen 30, 20169 r Tak vyřešeno ..... nějak se to nesnáší s mým notesem tak jsem to hodil na druhý komp který má Win 8 a jak už tu někdo psal spustit jako správce a nastavit kompatibilitu na XP SP 2..a fachaa to
Září 18, 20168 r Zdar. Tak ja mam jinej problem. Kabel to identifikuje a nainstaluje ovladac Ross-Tech. To je dobre? Ale kdyz dam Test kabelu ve VCDS tak mi to napise ze kabel neni pripojen k vozidlu. Ani neblika ta kontrolka na kabelu. Poradite mi? Verze kabelu Hex + Can 157. Diky Upraveno Září 18, 20168 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Dodržuj pravidla fora. Citace odstraněna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.