pepek123 Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu Ahoj, měl jsem to samé. Zkus vyndat kardan a projet to bez něj. Jestli to přestane(asi jo) tak je to ta spojka u Haldexu. jarsva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prema1 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Nazdar. Nebudu zakládat nové téma když se tu užřeší 4x4. Nechal jsem si udělat setrvák a když už byl v autě klid tak se ozval další zvuk. Při vytočení 3 a vyššího stupně nad cca 3300ot se zepředu až k místu jak je řadička ozívat jakýsi divný zvuk drobnýma vibracema. Může to dělat málo oleje v převodovce?nebo je to normál? A celkově jdou ze spoda divný zvuky. Někdo tu psal že se mu zespodu taky ozívaly divný zvuky a že měl málo oleje v "kuželíkovém domečku" ?? Napsal jsem to správně? Já myslel že se měří jen olej v převodovce a haldexu.. Prozradíte mě někdo kde mám ten olej všude zkontrolovat? A dá se doma vyměnit olej v haldexu? Nebo se musí do servisu? Dík Přema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frodo150 Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 (editace) Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu Mel jsem to same je potreba vymenit dil c.1K0521307A antivibracni kotouc kloubovy... Editováno: 12. Říjen 2011, autor: Frodo150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Tak to je mazec. Za blbou hardy spojku přes 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Jj, mě ta spojka na tom kardanu taky pomohla. Stojí ranec..... Ale je to prej ve skutečnosti takovej malej dvouhmoťák...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.