Publikováno Prosinec 26, 200915 r Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu
Září 29, 201014 r Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu Ahoj, měl jsem to samé. Zkus vyndat kardan a projet to bez něj. Jestli to přestane(asi jo) tak je to ta spojka u Haldexu. jarsva
Říjen 10, 201014 r Nazdar. Nebudu zakládat nové téma když se tu užřeší 4x4. Nechal jsem si udělat setrvák a když už byl v autě klid tak se ozval další zvuk. Při vytočení 3 a vyššího stupně nad cca 3300ot se zepředu až k místu jak je řadička ozívat jakýsi divný zvuk drobnýma vibracema. Může to dělat málo oleje v převodovce?nebo je to normál? A celkově jdou ze spoda divný zvuky. Někdo tu psal že se mu zespodu taky ozívaly divný zvuky a že měl málo oleje v "kuželíkovém domečku" ?? Napsal jsem to správně? Já myslel že se měří jen olej v převodovce a haldexu.. Prozradíte mě někdo kde mám ten olej všude zkontrolovat? A dá se doma vyměnit olej v haldexu? Nebo se musí do servisu? Dík Přema
Říjen 12, 201113 r Zdravim všechny Mam problém s OC.Combi II 4x4 r.v. 2005 najeto cca 90 000 km.Při jízdě se ozývá dunění do vnitřku vozu od zadní nápravy.Dunění se projevuje od 2 000 ot.při cca 100 km/hod a více nebo při 6 -té rychlosti a ot. motoru jsou 1500 a pak sešlápnu na plnej.Auto začne celý dunět jízda jako v tanku. Díky všem za radu Mel jsem to same je potreba vymenit dil c.1K0521307A antivibracni kotouc kloubovy... Upraveno Říjen 12, 201113 r od Frodo150
Říjen 13, 201113 r Jj, mě ta spojka na tom kardanu taky pomohla. Stojí ranec..... Ale je to prej ve skutečnosti takovej malej dvouhmoťák......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.