Publikováno Duben 27, 200619 r To jsem ještě neviděl... http://f1.automedia.cz/?nav=det&styl=0&kat...&help=&rubriky=
Duben 28, 200619 r ja vcera videl japonce (na vlastno oci) jak pri vjezdu na parkoviste (rychlost asi 10kmh) nabral predkem asi metrovej ocelovej sloupek ja to nechapu
Duben 28, 200619 r ja vcera videl japonce (na vlastno oci) jak pri vjezdu na parkoviste (rychlost asi 10kmh) nabral predkem asi metrovej ocelovej sloupekja to nechapu
Duben 28, 200619 r Autor ja vcera videl japonce (na vlastno oci) jak pri vjezdu na parkoviste (rychlost asi 10kmh) nabral predkem asi metrovej ocelovej sloupekja to nechapu asi zkoušeli poctivou českou práci
Duben 28, 200619 r on mel almeru jooo myslis praci delniku co delali sloupek :-), no on ho vyrval :-)
Duben 28, 200619 r To auto asi jelo bez řidiče ne? Jinak by ho to přišpendlilo k sedačce, ale nikde tam není ani řidič, ani krev.
Duben 28, 200619 r ja vcera videl japonce (na vlastno oci) jak pri vjezdu na parkoviste (rychlost asi 10kmh) nabral predkem asi metrovej ocelovej sloupekja to nechapu No moc se neschovávej. Všichni tě vidíme.
Duben 28, 200619 r ja vcera videl japonce (na vlastno oci) jak pri vjezdu na parkoviste (rychlost asi 10kmh) nabral predkem asi metrovej ocelovej sloupekja to nechapu No moc se neschovávej. Všichni tě vidíme. .......ja to nebyl.........
Duben 28, 200619 r To auto asi jelo bez řidiče ne? Jinak by ho to přišpendlilo k sedačce, ale nikde tam není ani řidič, ani krev. no mne sa tiez nezda ako sa tomu ten vodic vyhol... bola to asi daka chuda pipka blondina...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.