jelda1 Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 dobry den, muzete mi prosim poradit jaka pojistka je na zadni brzdova a potkavaci svetla? nesviti mi tam krome blinkru vubec nic , zarovky vypadaji dobre a manual nemam. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 no netušim ty vado... ani nevim kde bych to ted našel ale odhadne... vypočítáme tak moment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 myslim že přední by mohla být 10A max 15... zadek to je... 5A max 10... brzdovky... koncový... dal bych 10... protože tam to svítí něějak celý ne? i přístrojovka a tak... tak nevim.-... pokusim se najít manual ale dnes to už nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda1 Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 diky, ale ja vubec nevim kterata pojistka to je ... a sem se asi spatne vyjadril predni potkavaci me sviti , ale zadni normalne cerveny svetla, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no já to nikdy nezjištoval která to je... šel jsem postupně a když jsem našel prasklou tak jsem ji vyměnil za tu samou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda1 Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ono to nejak neni poznat , jeslti je prdla, ale diky uz to mam je to 14 ka a 8smicka, jeste dumam nad pojistkou svetla zpatecky, ta mi taky nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda1 Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 tak sem vymenil pojistky a ejhle kdyz slapnu na brzdu, sepnou se mi svetla. nevite nahodou co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelda1 Vloženo 2. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 uz to mam , kdyby se Vam to nekomu stalo, tak ste dali misto dvouvlaknove zarovky jednovlakonovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 uz to mam , kdyby se Vam to nekomu stalo, tak ste dali misto dvouvlaknove zarovky jednovlakonovou TO je docela složité ne? dyt mají jinak ty čudliky na patici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.