Publikováno Duben 27, 200619 r dobry den, muzete mi prosim poradit jaka pojistka je na zadni brzdova a potkavaci svetla? nesviti mi tam krome blinkru vubec nic , zarovky vypadaji dobre a manual nemam. diky
Duben 27, 200619 r no netušim ty vado... ani nevim kde bych to ted našel ale odhadne... vypočítáme tak moment
Duben 27, 200619 r myslim že přední by mohla být 10A max 15... zadek to je... 5A max 10... brzdovky... koncový... dal bych 10... protože tam to svítí něějak celý ne? i přístrojovka a tak... tak nevim.-... pokusim se najít manual ale dnes to už nebude...
Duben 28, 200619 r Autor diky, ale ja vubec nevim kterata pojistka to je ... a sem se asi spatne vyjadril predni potkavaci me sviti , ale zadni normalne cerveny svetla, ne
Duben 28, 200619 r no já to nikdy nezjištoval která to je... šel jsem postupně a když jsem našel prasklou tak jsem ji vyměnil za tu samou...
Duben 28, 200619 r Autor ono to nejak neni poznat , jeslti je prdla, ale diky uz to mam je to 14 ka a 8smicka, jeste dumam nad pojistkou svetla zpatecky, ta mi taky nesviti
Duben 30, 200619 r Autor tak sem vymenil pojistky a ejhle kdyz slapnu na brzdu, sepnou se mi svetla. nevite nahodou co s tim ?
Květen 2, 200619 r Autor uz to mam , kdyby se Vam to nekomu stalo, tak ste dali misto dvouvlaknove zarovky jednovlakonovou
Květen 2, 200619 r uz to mam , kdyby se Vam to nekomu stalo, tak ste dali misto dvouvlaknove zarovky jednovlakonovou TO je docela složité ne? dyt mají jinak ty čudliky na patici...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.