Slovakfan Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Zdravim, posledných par dní mi vzdy po vypnutí motora niekolkokrát v aute nieco pravidelne zapípa, neviete niekto co to je? doteraz mi to nerobilo.... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 A co takhle signál z rádia " upozornění na vyjmutí ovládacího panelu rádia " !!?? několikrát to pípne po vypnutí motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slovakfan Vloženo 3. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2010 no dnes som to trosku studoval a robi to iba vtedy ak tam mam radio. Cize bude to asi tym... nejde to nejako vypnut? Osobne mi to vadi, a radio si vyberam z auta aj bez toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 No a co se podivat do manuálu od rádia jestli tam o tom něco nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 3. leden 2010 Sdílet Vloženo 3. leden 2010 Mám takový pocit, že to bude vlastnost určitých typů rádií, já mám Panasonic a ten mě po vypnutí a vytažení klíčku ze zapalování oznámí několikaterým pípnutím a nápisem na displeji " PANEL !" Ani jsem neštudoval, jestli to jde někde vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slovakfan Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 presne tak, radio.. dakujem i tak... :-) fakt by mi to trvalo dlho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.