Slovakfan Vloženo 30. Prosinec 2009 Vloženo 30. Prosinec 2009 Zdravim, posledných par dní mi vzdy po vypnutí motora niekolkokrát v aute nieco pravidelne zapípa, neviete niekto co to je? doteraz mi to nerobilo.... Dakujem Citovat
jendam Vloženo 1. leden 2010 Vloženo 1. leden 2010 A co takhle signál z rádia " upozornění na vyjmutí ovládacího panelu rádia " !!?? několikrát to pípne po vypnutí motoru. Citovat
Slovakfan Vloženo 3. leden 2010 Autor Vloženo 3. leden 2010 no dnes som to trosku studoval a robi to iba vtedy ak tam mam radio. Cize bude to asi tym... nejde to nejako vypnut? Osobne mi to vadi, a radio si vyberam z auta aj bez toho... Citovat
CarL33N0 Vloženo 3. leden 2010 Vloženo 3. leden 2010 No a co se podivat do manuálu od rádia jestli tam o tom něco nebude Citovat
jendam Vloženo 3. leden 2010 Vloženo 3. leden 2010 Mám takový pocit, že to bude vlastnost určitých typů rádií, já mám Panasonic a ten mě po vypnutí a vytažení klíčku ze zapalování oznámí několikaterým pípnutím a nápisem na displeji " PANEL !" Ani jsem neštudoval, jestli to jde někde vypnout. Citovat
Slovakfan Vloženo 18. leden 2010 Autor Vloženo 18. leden 2010 presne tak, radio.. dakujem i tak... :-) fakt by mi to trvalo dlho... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.