kimi99 Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Jak vyčistit jednoduše chladící soustavu?Dá se použít třeba ocet nebo musí být specialní přípravek? Co jste a jak použily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Já na čištění chladící soustavy od oleje a vodního kamene použil spešl směs od fy WÜRT. Proplachovalo se to asi 6x a vyšlo to na necelou tisícovku. A bylo to sakra znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 záleží od čeho to chceš čistit - jestli olej nebo usazeniny. Kyselina je na ty usazeniny. Měl jsem na to půjčený jakýsi přístroj na čištění výměníků plynových kotlů - v podstatě se jedná o jakýsi externí oběh. Přes hadice se to napojí na systém (já čistil jen chladič) a čerpadlo tím prohání čistící roztok (v mém případě ředěná HCl) - po cca hodině to bylo zevnitř jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.