Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 dneska budu mit uz komplet v laku mrizky, ktere jsou original od Milotecu na faceliftovy naraznik... jenze, kdyz se to tam jen nacvakne, tak to odstava (viz, fotka) ma s tim nekdo zkusenosti, ze by se to trebas prilepilo nebo nejak jinak uchytilo, aby tam nebyla takova skvirka?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No, já teda na těch fotkách nic odstávat nevidím, ale každopádně na minulém autě jsem měl mřížky v náraznících přilepené tím lepidlem z tavné pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No, já teda na těch fotkách nic odstávat nevidím, ale každopádně na minulém autě jsem měl mřížky v náraznících přilepené tím lepidlem z tavné pistole. pane kolego protrete si zrak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No, já teda na těch fotkách nic odstávat nevidím, ale každopádně na minulém autě jsem měl mřížky v náraznících přilepené tím lepidlem z tavné pistole. neni to nejhorsi s tema skvirama, nicmene kdyz se slo kolem auta, a tim ze to jeste nebylo v laku, tak to bylo videt... kdyz to ale prilepim tim lepem z tav. pistole, tak to pak v pripade vymeny sundam bez problemu, nebo me to sloupne lak?? Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 rozhodne nelepit....jediny asi mozny reseni nahrat horkovzduskou a trosku ten plast vytvarovat aby sednul na naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 rozhodne nelepit....jediny asi mozny reseni nahrat horkovzduskou a trosku ten plast vytvarovat aby sednul na naraznik blbej dotaz, ale radeji se zeptam - kdyz se to nahreje a trochu vytvaruje - nemuze mi popraskat ten lak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 rozhodne nelepit....jediny asi mozny reseni nahrat horkovzduskou a trosku ten plast vytvarovat aby sednul na naraznik blbej dotaz, ale radeji se zeptam - kdyz se to nahreje a trochu vytvaruje - nemuze mi popraskat ten lak?? tak nemusis to delat na aute ale mrizky si muzes sundat a lak nepopraska kdyz to nenahrejes moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 mrizky sundam, to je jasny pokud mi to ovsem nebude delat nejaky znalec coz asi tezko... dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 mrizky sundam, to je jasny pokud mi to ovsem nebude delat nejaky znalec coz asi tezko... dik za radu. treba ti nekdo jeste poradi neco lepsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 neni to nejhorsi s tema skvirama, nicmene kdyz se slo kolem auta, a tim ze to jeste nebylo v laku, tak to bylo videt... kdyz to ale prilepim tim lepem z tav. pistole, tak to pak v pripade vymeny sundam bez problemu, nebo me to sloupne lak?? Dik za odpoved Tak to se neodvážím říct, já to měl řešené jinak, ty mřížky byly vlepené to těch nárazníků z vnitřní strany, takže o lak jsem se strachovat nemusel. Bobík: Díky za zvýraznění Já pořád koukal přímo na to "pletivo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 no moc lidi asi ty vyplne takove jako ja nema... jeste to ma black molly, ale tomu to taky odstava a troufam si rict, ze vic jak me... je to hold trosku jine uz tim, ze se to nedava zezadu do narazniku... kdyz sem to poprvy videla, tak sem ani moc neverila, ze to tam bude pasovat, ale kdyz to nebude tak odstavat, tak to bude celkem i hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Musíš holt teď jezdit rychle a ono si to tím náporem větru časem sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Musíš holt teď jezdit rychle a ono si to tím náporem větru časem sedne no tak zrovna ted to rychle nejde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 A kdo je indisponován? Ty nebo autí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 (editace) A kdo je indisponován? Ty nebo autí? v soucasne dobe oba Editováno: 28. Duben 2006, autor: Katka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kápo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 co s citem nehřát horkovzdušnou pistolý ,aby sa plast podal, nahříval jsem takhle ofuk do nárazníku a on se hezky nechal vytvarovat od Erli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.