vaca80 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 zajimalo by me co potrebuji k tomu abych pretesil unik oleje nahore u te silne hadice.nikde jinde mi olej neblije,jen tady a vypada to fakt desive. jedna se o tu ceervenou sipku.doufam ze se autor orazku nebude zlobit ze jsem si ho pujcil pro demostraci-ty zlute sipky jsou o necem jinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 (editace) Já si myslím,že by mělo stačit vymenit ten odvzdušnovací ventil co je na víku.Je to to kulatý na ventilovým víku .Dá se to koupit samostatně,nejspíš je to volně průchozí a sání strhává vzduch s olejovými parami a tam to jenom vzlíná..... Editováno: 4. leden 2010, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 4. leden 2010 Sdílet Vloženo 4. leden 2010 Pred chvili sem to mel rozdelane, ten samy problem Nejdrive zkusim vymenit tesneni ktere je uvnitr Jestli to pomuze zatim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 5. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2010 tak pak dej vedet zajima me co na to koupit aby to fachalo tak jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 No co koupit,už jsem psal že celej ventil,to potrubí není dělaný,aby těsnilo olej......... při správný funkci se tam žádný nemá dostávat........pak to lítá do turba a dál Cooleru a není to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Stralis: Muzu se zeptat jak to myslis? Ten ventil jde z obou stran profouknout, jak ma branit kapickam oleje aby jim prolezly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 (editace) To je právě chyba,ten ventil by měl být jednocestný.......když motor"funí" tak ventil to pustí do sání to vše podle potřeby. Když to je ale průchozí obousměrně ,tak podlak v sání skrz tu hadičku dělá podtlak resp vysává páry z motoru a tím i olejové kapičky. Kdyby ten ventil měl být průchozí oběma směry,tak tam vůbec nemusí být a nebude na něm šipkou vyznačeno kterým směrem je průchozí. Jinak pod víkem je taková plastová kopule,v podstatě labyrynt,aby se nedostával olej až nahoru k tomu ventilu,ale pokud sání přímo saje z motoru,tak si to něco chytne. Mám ten sám problém a ventil taky průchozí, příští týden objednávám nový. Editováno: 9. leden 2010, autor: stralis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 a ten ventil,jak se spravne jmenuje?nebo jake je to cislo dilu?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 stralis: Diky. Zajimave. Jen mne prekvapuje ze sem to jeste nikde neslysel. Clovek se porad uci vaca80: Ventil regulatoru tlaku, prip. tlakovy regulacni venil, 028129101E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 9. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2010 (editace) díkec tak jsem se koukal,to stojí litr? mazec.. Editováno: 9. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Kdyby clovek tak vedel ze tam jde pouzit ze Supa, cena je uplne jinde Oct: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0281...di-octavia.html Sup: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0341...via-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 a jde to tam určitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) To netusim Ale kdyby Ti to slo tak dej vedet Editováno: 10. leden 2010, autor: tucnak01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 no paráda že by mě to pak vyšlo na 1500,raději počkáme na vyjádření nákeho odborníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Ne,mezi sebou se to zaměnit nedá,to nezkoušejte. Ten první odkaz s cenou kolem 1000kč je přehnaný,myslím že jsem to někde našel za polovinu,ale nemůžu to zaboha nikde najít. No a jak je z názvu patrné,tak průchozí to opravdu být nemůže,proto ten problém s únikem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) podle čísla dílu to nebylo mín jak 1000 kč. co to zaslepit? Editováno: 10. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stralis Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 No zaslepit by jsi musel kompletně to sání.......aby to nesálo vzduch mimo filtr a hlavně mimo váhu vzduchu a ten vývod z motoru napojit na hadici a vyvíst někam pod motor skrz dekl. Tak to mají i některý jiný auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 tak to je moc prasácký asi obětuji ten litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.