Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
post-39365-1262634590_thumb.jpgzajimalo by me co potrebuji k tomu abych pretesil unik oleje nahore u te silne hadice.nikde jinde mi olej neblije,jen tady a vypada to fakt desive. :feve: jedna se o tu ceervenou sipku.doufam ze se autor orazku nebude zlobit ze jsem si ho pujcil pro demostraci-ty zlute sipky jsou o necem jinem.

Já si myslím,že by mělo stačit vymenit ten odvzdušnovací ventil co je na víku.Je to to kulatý na ventilovým víku .Dá se to koupit samostatně,nejspíš je to volně průchozí a sání strhává vzduch s olejovými parami a tam to jenom vzlíná.....

Upraveno od stralis

Pred chvili sem to mel rozdelane, ten samy problem

Nejdrive zkusim vymenit tesneni ktere je uvnitr

Jestli to pomuze zatim nevim

• Autor

tak pak dej vedet zajima me co na to koupit aby to fachalo tak jak ma.

No co koupit,už jsem psal že celej ventil,to potrubí není dělaný,aby těsnilo olej......... při správný funkci se tam žádný nemá dostávat........pak to lítá do turba a dál Cooleru a není to dobrý

Stralis: Muzu se zeptat jak to myslis?

Ten ventil jde z obou stran profouknout, jak ma branit kapickam oleje aby jim prolezly?

To je právě chyba,ten ventil by měl být jednocestný.......když motor"funí" tak ventil to pustí do sání to vše podle potřeby. Když to je ale průchozí obousměrně ,tak podlak v sání skrz tu hadičku dělá podtlak resp vysává páry z motoru a tím i olejové kapičky. Kdyby ten ventil měl být průchozí oběma směry,tak tam vůbec nemusí být a nebude na něm šipkou vyznačeno kterým směrem je průchozí.

Jinak pod víkem je taková plastová kopule,v podstatě labyrynt,aby se nedostával olej až nahoru k tomu ventilu,ale pokud sání přímo saje z motoru,tak si to něco chytne. Mám ten sám problém a ventil taky průchozí, příští týden objednávám nový.

Upraveno od stralis

• Autor

a ten ventil,jak se spravne jmenuje?nebo jake je to cislo dilu?diky

stralis: Diky. Zajimave. Jen mne prekvapuje ze sem to jeste nikde neslysel. Clovek se porad uci

vaca80: Ventil regulatoru tlaku, prip. tlakovy regulacni venil, 028129101E

• Autor

díkec :palec2:

tak jsem se koukal,to stojí litr? mazec..

Upraveno od vaca80

• Autor

a jde to tam určitě?

To netusim

Ale kdyby Ti to slo tak dej vedet

Upraveno od tucnak01

• Autor

no paráda že by mě to pak vyšlo na 1500,raději počkáme na vyjádření nákeho odborníka -_-

Ne,mezi sebou se to zaměnit nedá,to nezkoušejte. Ten první odkaz s cenou kolem 1000kč je přehnaný,myslím že jsem to někde našel za polovinu,ale nemůžu to zaboha nikde najít. No a jak je z názvu patrné,tak průchozí to opravdu být nemůže,proto ten problém s únikem.

• Autor

podle čísla dílu to nebylo mín jak 1000 kč. :wacko:

co to zaslepit?

Upraveno od vaca80

No zaslepit by jsi musel kompletně to sání.......aby to nesálo vzduch mimo filtr a hlavně mimo váhu vzduchu a ten vývod z motoru napojit na hadici a vyvíst někam pod motor skrz dekl. Tak to mají i některý jiný auta.

• Autor

tak to je moc prasácký asi obětuji ten litr.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.