Publikováno Leden 4, 201015 r zajimalo by me co potrebuji k tomu abych pretesil unik oleje nahore u te silne hadice.nikde jinde mi olej neblije,jen tady a vypada to fakt desive. jedna se o tu ceervenou sipku.doufam ze se autor orazku nebude zlobit ze jsem si ho pujcil pro demostraci-ty zlute sipky jsou o necem jinem.
Leden 4, 201015 r Já si myslím,že by mělo stačit vymenit ten odvzdušnovací ventil co je na víku.Je to to kulatý na ventilovým víku .Dá se to koupit samostatně,nejspíš je to volně průchozí a sání strhává vzduch s olejovými parami a tam to jenom vzlíná..... Upraveno Leden 4, 201015 r od stralis
Leden 4, 201015 r Pred chvili sem to mel rozdelane, ten samy problem Nejdrive zkusim vymenit tesneni ktere je uvnitr Jestli to pomuze zatim nevim
Leden 7, 201015 r No co koupit,už jsem psal že celej ventil,to potrubí není dělaný,aby těsnilo olej......... při správný funkci se tam žádný nemá dostávat........pak to lítá do turba a dál Cooleru a není to dobrý
Leden 7, 201015 r Stralis: Muzu se zeptat jak to myslis? Ten ventil jde z obou stran profouknout, jak ma branit kapickam oleje aby jim prolezly?
Leden 9, 201015 r To je právě chyba,ten ventil by měl být jednocestný.......když motor"funí" tak ventil to pustí do sání to vše podle potřeby. Když to je ale průchozí obousměrně ,tak podlak v sání skrz tu hadičku dělá podtlak resp vysává páry z motoru a tím i olejové kapičky. Kdyby ten ventil měl být průchozí oběma směry,tak tam vůbec nemusí být a nebude na něm šipkou vyznačeno kterým směrem je průchozí. Jinak pod víkem je taková plastová kopule,v podstatě labyrynt,aby se nedostával olej až nahoru k tomu ventilu,ale pokud sání přímo saje z motoru,tak si to něco chytne. Mám ten sám problém a ventil taky průchozí, příští týden objednávám nový. Upraveno Leden 9, 201015 r od stralis
Leden 9, 201015 r stralis: Diky. Zajimave. Jen mne prekvapuje ze sem to jeste nikde neslysel. Clovek se porad uci vaca80: Ventil regulatoru tlaku, prip. tlakovy regulacni venil, 028129101E
Leden 9, 201015 r Autor díkec tak jsem se koukal,to stojí litr? mazec.. Upraveno Leden 9, 201015 r od vaca80
Leden 10, 201015 r Kdyby clovek tak vedel ze tam jde pouzit ze Supa, cena je uplne jinde Oct: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0281...di-octavia.html Sup: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/0341...via-superb.html
Leden 10, 201015 r To netusim Ale kdyby Ti to slo tak dej vedet Upraveno Leden 10, 201015 r od tucnak01
Leden 10, 201015 r Autor no paráda že by mě to pak vyšlo na 1500,raději počkáme na vyjádření nákeho odborníka
Leden 10, 201015 r Ne,mezi sebou se to zaměnit nedá,to nezkoušejte. Ten první odkaz s cenou kolem 1000kč je přehnaný,myslím že jsem to někde našel za polovinu,ale nemůžu to zaboha nikde najít. No a jak je z názvu patrné,tak průchozí to opravdu být nemůže,proto ten problém s únikem.
Leden 10, 201015 r Autor podle čísla dílu to nebylo mín jak 1000 kč. co to zaslepit? Upraveno Leden 10, 201015 r od vaca80
Leden 10, 201015 r No zaslepit by jsi musel kompletně to sání.......aby to nesálo vzduch mimo filtr a hlavně mimo váhu vzduchu a ten vývod z motoru napojit na hadici a vyvíst někam pod motor skrz dekl. Tak to mají i některý jiný auta.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.