Přejít na obsah

odblokování řídící jednotky fel1,3MPI

noneac

Doporučené příspěvky

Ví někdo jakým způsobem lze odblokovat řídící jednotku? Předpokládám že je zablokovaná proto že je aktivní imobilizér. Jakmile vymažu chyby tak po otočení klíčem okamžitě naskočí zablokovaná jednotka = z toho dedukuji imobilizér. Je to zakoupená jednotka, takže neznám úplný původ.

Pokud se odstraňují závady z jednotky přes Vag com, tak stačí dát při komunikaci s motorem vymazání závad, nebo se tak maže jen paměť a závady se musí odstraňovat jinak?

Jakým způsobem se maže adaptabilní nastavení, co se dá v jednotce všechno nastavit a co se dá zjistit? popřípadě jaký jiný software než VAGCOM je použitelný?

a umí VAGCOM vše nebo je potřeba i jiný soft na některé funkce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tiež predpokladám ,že mám problém z RJ u felície 1,3 ,4-bod.vstrek,50 kW r.výr 1998.Po zapojení VaGu mi diagn.nevie najsť RJ.Porucha začala tým,že bola vadná baterka.Po výmene baterky voz naštartoval a po 4 min.zdochol.Poistky i rele ok ,diagnostika ukazuje to čo je v prílohe.Žeby odišla RJ motora?Test kabla diagn.OK,štarter toči,čerpadlo benzinu nejde ,všetky kontrolky svietia.Daju sa avometom merať hodnoty RJ motora?Vopred vďaka za rady.

VarcekRJ.bmp

Odkaz ke komentáři

Tiež predpokladám ,že mám problém z RJ u felície 1,3 ,4-bod.vstrek,50 kW r.výr 1998.Po zapojení VaGu mi diagn.nevie najsť RJ.Porucha začala tým,že bola vadná baterka.Po výmene baterky voz naštartoval a po 4 min.zdochol.Poistky i rele ok ,diagnostika ukazuje to čo je v prílohe.Žeby odišla RJ motora?Test kabla diagn.OK,štarter toči,čerpadlo benzinu nejde ,všetky kontrolky svietia.Daju sa avometom merať hodnoty RJ motora?Vopred vďaka za rady.

Problém vyriešený-zlý kontakt zasuvky-v poistkovej skrinke(2-sprava),nefunkčný jeden z vodičov(čerpadlo paliva).Po tejto oprave som už mohol urobiť diagnostiku.Vag ešte ukazoval chybu na lamda sonde.

Odkaz ke komentáři

řj imobilizéru piše co?

doslova

VAG-COM verze: IHR 304.0

Autosoft

Císlo dílu rídícího modulu: 047 906 030 C

Komponent a/nebo - verze: SIMOS 2P 7002

Kódodvání softwaru: 00000

Kód opravny: WSC 00000

1 Nalezeny chyby:

17978 - rid.jedn. motoru zablokovana

P1570 - 35-00 - -

je to okamžitě po otočení klíčkem, ani se nemusí startovat. takže odhaduji imobilizér.

Odkaz ke komentáři

[Vďaka za rady.Problém vyriešený.Chyba bola v prívodnom kábliku do poistk.skrinky.Je to zprava druhý konektor v poist.skrinke zabezpeč.okrem iného tiež zdroj pre čerpadlo paliva.Preto mi Vag odmietal komunikovať s RJ motora.Po oprave tohto vodiča mi Vag ešte ukázal vadnú lamda sondu.

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...