Publikováno Duben 28, 200619 r ahoj kluci. na jakej pin musim dat plus a minus abych mohl vyskouset podsviceny tachometru?? fabie rok 2002..
Duben 29, 200619 r tak jednoduche to neni :-) osvetleni ovlada (zapina/vypina) vnitrni logika panelu pristroju,proto musi mit napajeni cely panel a potom vlastni signaly na konektoru T8c 4a6,to jsou vstupy L aP obrysovek a pak to sviti,jenze tim ze nemas pripojene ostatni vodice se zapisou do pameti ruzne chyby a MUZE byt problem.U me to sice slo ale presto jsem vagem vycetl spoustu zhadnych chyb. doporucuji zapojit to do auta :-(
Duben 29, 200619 r ahoj kluci.na jakej pin musim dat plus a minus abych mohl vyskouset podsviceny tachometru?? fabie rok 2002.. ides menit podsvietenie?
Duben 29, 200619 r Autor ahaaa. tak to musim zapojit a pak vyskouset. predelal jsem podsviceny na modro cerveny, a svity mi u tachace jen pulka...
Duben 29, 200619 r ahaaa.tak to musim zapojit a pak vyskouset. predelal jsem podsviceny na modro cerveny, a svity mi u tachace jen pulka... Nj někde jsi netrefil polaritu...taky se mi to stalo Přesně jak píše Honzik jedině to připojit do auto nebo napojit přímo na SMD diodu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.