Schlumpf Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 ahoj kluci. na jakej pin musim dat plus a minus abych mohl vyskouset podsviceny tachometru?? fabie rok 2002.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 tak jednoduche to neni :-) osvetleni ovlada (zapina/vypina) vnitrni logika panelu pristroju,proto musi mit napajeni cely panel a potom vlastni signaly na konektoru T8c 4a6,to jsou vstupy L aP obrysovek a pak to sviti,jenze tim ze nemas pripojene ostatni vodice se zapisou do pameti ruzne chyby a MUZE byt problem.U me to sice slo ale presto jsem vagem vycetl spoustu zhadnych chyb. doporucuji zapojit to do auta :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 nebo zapojit primo + - na plosnak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 ahoj kluci.na jakej pin musim dat plus a minus abych mohl vyskouset podsviceny tachometru?? fabie rok 2002.. ides menit podsvietenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 ahaaa. tak to musim zapojit a pak vyskouset. predelal jsem podsviceny na modro cerveny, a svity mi u tachace jen pulka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 ahaaa.tak to musim zapojit a pak vyskouset. predelal jsem podsviceny na modro cerveny, a svity mi u tachace jen pulka... Nj někde jsi netrefil polaritu...taky se mi to stalo Přesně jak píše Honzik jedině to připojit do auto nebo napojit přímo na SMD diodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.