bliss Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Pred chvili jsem se pustil do vymeny par vecicek v aute a kdyz jsem chtel sundat kryt rucni brzdy ( plastovy ) zjistil jsem, ze vlastne nevim, jak ho dostat dolu myslel jsem, ze se da vytahnout silou smerem k palubovce, ale ono ne-e Muzete mi nekdo pls poradit, jak se sundava ? Hledal jsem ( mozna spatne :/ ) tady na foru, ale marne. dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Někde to tady je přesně popsaný i z fotkama, zkus pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=sund%E1n%ED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 29. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 diky moc, jsem asi spatny hledac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.