jarro Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Viete mi niekto poradiť? Zadal som do VIN decodera moje VINko a dalo mi, že neznámy motor a ani model tam nie je spomenutý...je to možné? /Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 187988 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný!/ A ešte jedna otázka...je to O1 na bloku motora je 1,6 SR...v techničáku je písané 74kW motor AKL...niekde som čítal, že SR je len 55kW... Aký je rozdiel medzi SR a MPi, alebo len 1,6i? Tak ako to je... Dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) no je mozny ze ty dekodery VINu umeji az OI po faceliftu. ETKA taky neumi najit na predface dily podle VIN jinako pokud je to AKL tak ma 74 kW a na tom plastovym krytu motoru je 1,6 SR jinak s temam motorama koukni do sekce OI - motor... Editováno: 8. leden 2010, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paca Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Viete mi niekto poradiť?Zadal som do VIN decodera moje VINko a dalo mi, že neznámy motor a ani model tam nie je spomenutý...je to možné? /Škoda Octavia výbava neznáma, motor neznámy modelový rok 1999, výrobné číslo 187988 výrobný závod Mladá Boleslav Zadaný VIN kód je platný!/ A ešte jedna otázka...je to O1 na bloku motora je 1,6 SR...v techničáku je písané 74kW motor AKL...niekde som čítal, že SR je len 55kW... Aký je rozdiel medzi SR a MPi, alebo len 1,6i? Tak ako to je... Dík... Zle si to počul ! Máš Octa I 1,6 SR akl 74 kw, Na výbavu sa pozri VAG-om, vyhladá ti to riadiace jednotky a o celom aute budeš vedieť viac. /či je to skladačka alebo origo / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.