EMAN VRS Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Zdravím, koncem prosince jsem si nechal nacenit novou octavii s tím, že ji přijdu v lednu objednat, ale co se nestalo. Škoda dala akční nabídku VYSTARTUJTE VČAS, která platí od 1.1.2010! Elegance tak stojí o 20tis méně. V konfigurátoru zůstala cena stejná. Cenu mám od prodejce už i tak velkorysou -10%. Zkusit to určitě půjdu, ale ptám se, myslíte si, že by měli jít podle nového ceníku?. Když jsem si auto naceňoval, o akci jsem nevěděl, ale věděli o ní možná oni. vystartujte_v_as.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Pochybujem,nechaju Ti staru cenu! Ale drzim palce,daj potom vediet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Jinak jsem si teda vybral: 1.9. TDI ELEGANCE černá magic z mimořádné výbavy: xenonové světlomety + AFS2 sportovní paket DYNAMIC navigační systém AMUNDSEN multifunkční volant kola z lehké slitiny PEGASUS se sportovním podvozkem přední mlhové světlomety s fcí CORNER el. sklopná zrcátka ke karoserii zadní stěrač aero bez označ. motorizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Pekne Skus tam snimi zjednavat,podla mojho nazoru ti teda cenu nezlepsia,ale urcite ich prehovoris aby ti dali trebarz novu sadu kobercov do auta+inu podobnu vybavu. Mam skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 u Nissanu to minulý rok známému bez problému v takovémto případě přecenily, tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Ten sportovní podvozek bych nebral. Sám ho mám a protože drtivou většinu času jedu cesta do práce/z práce a nic nehoním tak ho nedoceňuji spíš jsem z něj nešťastný na každé nerovnosti/dálnici. Ještě doporučuji nad tím zauvažovat. Raději si připlať za ESP, vyhřívané sedačky a na tu navigaci bych si dal pozor jestli se nedá sehnat levněji a přidat ji tam sám dodatečně, protože škodovka tohle má dost předražené, třeba ti poradí cosby. Sleva 10% není vyjímečná. Záleží na celkové ceně vozu, běžně se dává sleva 50,60tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) S tím podvozkem máš pravdu, ale jsem zvyklý na tvrdou jízdu z fabie rs, na té máme 17" kola s profilem 225/40. ESP i vyhřívané sedačky mám v základu, taky park asistenta. Ta navigace stojí 8tis. Původně jsem chtěl koupit od cosbyho columbuse, ale takhle mi to stačí. Je to poctivější než kupovat s nejistým původem. Mohlo by se mi to vymstít. Celkovou cenu vozu mám 607800,- takže po slevě cca 548000,- pokud vyjde akce vystartujte včas bylo by to 528tis což je pěkné... Editováno: 11. leden 2010, autor: dadacek Necituj prosím předchozí příspevky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 z vlastni zkusenosti vim,ze ac je auto objednane...treba i mesic,tak se do urcite doby daji delat zmeny v konfiguraci...ale aby ti zmenili cenu jiz objednaneho auta,to bych se divil...leda zrusit objednavku...propadne ti zaloha,vetsinou 10 tis. a auto objednas jinde s lepsi cenou plus sleva,tak usetris 10 tacu... Teoreticky by to tak slo,ale spis si delam srandu... Zkusil bych vyjednavat! Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 (editace) Auto objednané není..pouze jsme naceňovali.... Editováno: 11. leden 2010, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Tak nechápu co řešíš? Když ti tu slevu nedají tam, tak múžeš jít jinam, ne? Dealerů je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 10. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Já už byl všude :-D nevím kam jít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. leden 2010 Sdílet Vloženo 10. leden 2010 Eman: Corner hmlovky z výroby si nedávaj, zaplatíš za ne zbytočne 2tisíc Kč - je to len otázka nakódovania v RJ, stačí zmeniť 2 bity a máš to od výbavy Ambiente vyššie zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 a corner mlhovyk jsou stejný jako mlhovky bez corner funkce? ... já měl za to, že u předfejsu byly corner mlhovyk jiný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Já už byl všude :-D nevím kam jít.... Zkus Autoprodej Dukla v Pardubících ... zatím nejlepší ceny Ověřeno při nákupu cca 4 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EMAN VRS Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) Tak tam kde to bylo v plánu koupit jsem dnes neuspěl. Bylo mi řečeno " při počítání minulé nabídky jsme vycházeli z vyšší ceny, nicméně už jsme započítali podporu, kterou bychom ještě kromě standardní marže dostali od výrobce. Tato podpora je teď vlastně jen promítnuta do snížené výchozí ceny modelu.....bláboly Tzn. že věděli už v prosinci o akci vystartujte, která začne 1.1. jen mi to neřekli. Tak jsem se naštval a zajel ještě jednou do ROSe, kde mi dali jak Vystartujte včas tak 10% a ušetřil jsem tak dalších 20tis a hned jsem to objednal. Editováno: 11. leden 2010, autor: EMAN VRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a corner mlhovyk jsou stejný jako mlhovky bez corner funkce? ... já měl za to, že u předfejsu byly corner mlhovyk jiný... Áno, sú rovnaké. Eman ide kupovať nové auto a predface sa ale už nevyrába Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 já jsem jenom narážel na to, že ty předfejsy měly ty mlhovky různé, tak jsem si myslel, že je tomu tak i u fejsu... každopádně, jestli je to jenom v kódování, tak bych ty dva tácy fakt ušetřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 a predface malo uz corner mlhovky? v konfiguratore som to nenasiel a ani som o tom este nepocul ze by sa dalo objednat s corner funkciou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 PředFL to samozřejmě nemá, je na to potřeba jiná řídicí jednotka a mlhovky se dvěma žárovkami, které se do předFL nedávaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 ted nekdo prave v bazaru prodava mlhovky pro corner do OII predface, jak je to mozne? nikde jsem to jeste nevidel u predface....nema nekdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Takze Corner funkce byla od MR 07 nebo 08 tj pred faceliftem!Nevim kde karel 21 vzal ze musis mit dve zarovky??Proste se tam u predface nastavily % svitivosti pri dennim sviceni a pri corner taky vetsinou 40%!Rozdil je ten ze cor. mlhovka ma zarovku bez toho krytu a taky ma jiny uhel paraboly aby to svitilo opravdu do strany(tak jsem to tady na foru cetl).Takze vysledek je ten ze predface corner mlhovky jsou a proto je taky prodavam v bazaru! foto myslim neni treba vypadaji skoro stejne krom vyse jmenovanych odlisnosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 No to ale pak ty mlhovky svítí tak nějak na nic - corner mlhovky by měly svítit hodně do stran, mlhovky spíš dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 No to ale pak ty mlhovky svítí tak nějak na nic - corner mlhovky by měly svítit hodně do stran, mlhovky spíš dopředu. Corner mlhovky svtiti subjektivne vyrazne vice do stran, nez bezne mlhovky. Mam s cim srovnavat, na soucasne LK MR2010 mam original corner mlhovky, na predch. Eleganci MR2006 jsem mel original bezne mlhovky, oboje byly osazeny stejne, tj. Nokya Hyper Yellow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.