Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Chtěl bych znáček na 5té dveře, z eRSa. Kde sehnat?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ty voe, další! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ve skodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 ja by som si dal radsej cierne HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Wertheim aj ja chcem ten znak ale zatial smola a aj zhanam Kluickin od Fabie ak mate niekto ponuknite diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hmm... tak diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Wertheim: Tak si ho kup ve Skodovce. Stoji cca 250,- Kc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Jo tak díky.. A nevíš, jestli tam mají i ten na přední masku chladiče?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Jo tak díky.. A nevíš, jestli tam mají i ten na přední masku chladiče?? Mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Tak pro uplnost: zadni znak RS: 6Y0 853 687 BK LAQ cena 226,- Kc predni znak RS: 6Y0 853 679 MEL cena 272,- Kc Staci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 omg, zasa dalsi adepti... to vam nevadi ze aj priemerny blb za okamih zisti ze sa nejedna o RS a budete vyzerat vrcholne trapne? dajte si tam rovno aj 4x4 z Oct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Ja jsem taky proti, ale kdyz to nekdo chce, budiz mu to prano... Ja jsem oznaceni kompletne sundal a jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 mám rozjednaný znáčky vrs z nový okty až něco bude tak dám vědět jinak taky nejsem příznivce tehl lepítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Maverick: Ja sem to taky sundal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 omg, zasa dalsi adepti... to vam nevadi ze aj priemerny blb za okamih zisti ze sa nejedna o RS a budete vyzerat vrcholne trapne? dajte si tam rovno aj 4x4 z Oct. Ale tahle by tam 4x4 mít mohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Nazdárek nevíte někdo jestli se dá sehnat i znak TDI na přední mříšku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 alebo vytetovat NO FEAR na celo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 alebo vytetovat NO FEAR na celo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 alebo vytetovat NO FEAR na celo ha ha ha opravdu vtipné já jsem myslel,že se tady dají sehnat nějaké informace když někdo něco schání a ne , že ho kritizuješ za to co si kdo na auto dá !!!!! nebo nedá to je snad každého věc ať si dá klidně na auto křídla když se mu to líbí a tobě to muže bejt u ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 No nic proti,ale občas sháníte věci,které opravdu moc nestojí,což vcelku nechápu.Třebas ten znáček.Bude stát okolo 200 Kč.Když vám ho někdo nabídne za 100+většinou okolo 85 za dobírku,má to smysl?Spoustu lidí po mě chce věci,které sám normálně kupuji ve škodovce a nezdají se mi drahé.Je potřeba si prvně zjistit cenu ve Škodovce,protože spoustu dílů mají za rozumné ceny,dokonce levnější než je nabízí některé vrakoviště.Třebas nedávno po mě chtěl někdo jeden díl torpéda,já mu řekl,že jsem ho kupoval nové za 560,on říkal,že na vrakárně chtěli 500 za staré a on myslel,že to bude nové okolo 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 omg, zasa dalsi adepti... to vam nevadi ze aj priemerny blb za okamih zisti ze sa nejedna o RS a budete vyzerat vrcholne trapne? dajte si tam rovno aj 4x4 z Oct. Ale tahle by tam 4x4 mít mohla Nemohla, je to jen předohrab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 alebo vytetovat NO FEAR na celo ha ha ha opravdu vtipné já jsem myslel,že se tady dají sehnat nějaké informace když někdo něco schání a ne , že ho kritizuješ za to co si kdo na auto dá !!!!! nebo nedá to je snad každého věc ať si dá klidně na auto křídla když se mu to líbí a tobě to muže bejt u ........... Stručné,srozumitelné naprostý souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 omg, zasa dalsi adepti... to vam nevadi ze aj priemerny blb za okamih zisti ze sa nejedna o RS a budete vyzerat vrcholne trapne? dajte si tam rovno aj 4x4 z Oct. Ale tahle by tam 4x4 mít mohla Nemohla, je to jen předohrab. Mel by to byt pozvozek z Yetiho, takze 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Já osobně tam žádnej nechci, ale příspěvky jako jéé další nebo jak ho někdo sundal, vy děláte jako by jste na to měli nějakou licenci, i kdyby ho tam měli všichni tak je to každýho věc a ostatním to může být u prdele, odpovídejte radši k příspěvku a nepište co by jste si tam dali nebo jestli už to máte ,to nikoho nezajímá, nevím co se to tady rozmáhá za debiloviny ,jako v bazaru když někdo něco prodává, a někdo tam napíše já to mám o 100kč levnější , nemáte náhodou všichni vepředu znak škoda? jóó´tak to jsem teda nasranej protože já ho tam mám taky, tak si sundejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 kua u vas v Ceskej republike je vsetko lacne u nas stoji predny znak 390 Sk a to je podla mna vela co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.