m4t35 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Zdravím, mám kabel pro diagnostiku a používám software VAG-COM 409.1, protože výrobce uvádí, že mám používat tuto verzi. Chtěl bych si zjistit skutečný stav ujetých km, ale to umí jen novější verze VAG-COM. Proto mám dva dotazy: 1. Máte někdo zkušenost, zda se dá s tímto kabelem používat nověší verze VAG-COM? 2. Víte někdo o softwaru, který by uměl číst skutečný stav km, stejně jako to umí novější verze VAG-COM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 u jaké jednotky to chceš číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 nevím z které jednotky se to načítá, ale tuším že jsem četl že z ŘJ motoru, proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 nevím z které jednotky se to načítá, ale tuším že jsem četl že z ŘJ motoru, proč? u Fabie skutečný stav kilometrů najdeš dle mého jenom v RJ motoru u 1.9 TDI a ten se dá taky samozřejmě přepsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 12. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2010 omlouvám se za založení nového vlákna, hledal jsem, našel jsem ale jen co se týče octavie, co se týče zjištění skutečných km u fabie, o tom jsem nenašel nic... co se týče kabelu, jsem spokojen, funguje bez problémů, ptal jsem se jen jak je to se softwarem... nevidím důvod proč kupovat předražené značkové kabely, když můžu mít neznačkové, stejně funkční za úplně jinou cenu... stejně tak nenakupuju škoda originální náhradní díly - proč platit za značku... zatím jsem se nespálil... až se spálím, možná budu uvažovat jinak. dotazy jsem položil do sousedního tématu, snad mi někdo odpoví tam, tohle téma můžou admii smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmiOasel Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 omlouvám se za založení nového vlákna, hledal jsem, našel jsem ale jen co se týče octavie, co se týče zjištění skutečných km u fabie, o tom jsem nenašel nic... co se týče kabelu, jsem spokojen, funguje bez problémů, ptal jsem se jen jak je to se softwarem... nevidím důvod proč kupovat předražené značkové kabely, když můžu mít neznačkové, stejně funkční za úplně jinou cenu... stejně tak nenakupuju škoda originální náhradní díly - proč platit za značku... zatím jsem se nespálil... až se spálím, možná budu uvažovat jinak. dotazy jsem položil do sousedního tématu, snad mi někdo odpoví tam, tohle téma můžou admii smazat. Jak určit skutečný stav ujetých kilometrů, to sice nevím, ale vím, jak to určit přibližně. Když se přes VAG připojíš na posilovač a podíváš se do něj, v jednom bloku měřených hodnot, myslím že je to 003, uvidíš hodiny posilovače, tedy čas, po který je posilovač v chodu. Když tyhle hodiny přenásobíš průměrnou rychlostí vozidla (cca 55km/hod), vyjdou ti ujeté kilometry. Mně to u fabky +- sedělo (ujeto 117000, vypočteno 105-120 tis.km podle zadané průměrné rychlosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.