kapo1222 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Mam skodu octavia 1.9TDI 4x4 r.v. 2001.Kupil som si led diodove stroboskopy a chcel by som ich umiestnit do predneho narazniku, tam kde su tie krytky - kde je aj oko na lano. Neviete mi poradit ako to dam stade dolu??? popripade kde by ste ich umiestnili vy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 jsou jen nacvaklý takže opatrně podebrat šroubovákem a vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Skusal som to dnes ale islo mi len fole to kde je to oko na lano a ten na druhej strane mi nesiel ide to nejako tzsie alobo sa to neda vobec vybrat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 musí to jít uplně stejně jako na straně co je díra na tažný oko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Uz som to dal konecne dole dakujem za info teraz sa idem pustiti do montaze stroboskopov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Nečviete kade mam potiahnut kable od stroboskopov ?? Mam skoda octavia r.v. 2001 a stroboskopy su umiestene v prednom narazniku. Len neviem kade potiahnut kable do auta riadiacu jednotku na strobo by som chcel mat niekde pri sebe. Prosiim poradte kade sa to da. Nieje niekde pod celnym sklomza motorom nejaka zaslepka kade by som potiahol tie kable?? Dakujem za vase odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Nad posilovačem brzd je jedna nevyužitá díra nebo vedle hlavního kabelového svazku, co je ten tunel jdoucí do karoserie, vylezeš za releovým boxem anebo horem skrz průchodku nad krytem svorkovnic nad releovým boxem, co se přepojují kabely do motorového prostoru. Nejschůdnější bude asi nad tím posilovačem. Tahal jsem už všemi třemi dírami a tato je nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Mas 4 moznosti tahania kablou z motoroveho priestoru do kabiny-pristrojovky. 1. Cez prechodku na lanko otvarania prednej kapoty. 2. Cez W -box co je pri motorceku predneho stieraca. 3. Vedla original kabelaze viest kable -gumova prechodka je nad lavym prednym nosnikom. 4. Prechodka vedla posilovaca brzd. Len mi unika vyznam montaze stroboskopou na tvoje auto???. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 (editace) To mě taky, je to pěkná blbost, ale je to jeho auto, tak ať si hraje... Myslím, že je to i o pokutu, ne? Není to homologovaný na svícení a upoutává to pozornost... Ale jak říkám, je to jeho věc. Tyhle věci mě tolik nevytáčejí jako HIDky v parabolách. Editováno: 19. leden 2010, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 REHOR: Tak tak. STROBOSKOPY SU ZAKAZANE POUZIVAT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 A nemate niekdo foto kde je ta priechodka pri posilovaci brzd?? Ja viem ze strobo je zakazane. Ale ked ho nebudem pouzivat v normalnej cestnej premavke ale iba niekde na parkovisku a na zrazoch tak mi policajti nemozu nic spravit nie?? A to ze to tam mam namontovane ich hadam trapit nebude. Poprosil by som daake fotto ak nahodou niekto ma. Velmi pekne vam dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Raz ich zabudnes vypnut a budes lachsi o 60euro. Alebo 60euro + zadrzany TP a kontrola auta na STK. +60EURO= 120Euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Urcite ich nezabudnem vypnut. Je to riesene cez zapalovac a riadiaca jednotka ma zvlast vypinac. A v zapalovaci ich stale pichnute mat nemozem. Ale fotto by potesile kde je ta priechodka nemas nahodou daaaku??? PLS dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Vedla posilovaca brzd mas malu gummennu prechodku. Pozri sa . Je pekne vidiet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Přesně tak a teď se mi nechce běžet ven a fotit to... Stejně bych musel asi hodit bokem hadici sání za airboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 je to taka mala cierna gumena sranda a ked ju dam dole tak vyndem niekde pod pristrojovkou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Presne tak. Vyber ju. Prepichni ju a pretiahni cez dieru kable a vrat ju naspet. Kable ti vyjdu nad plynovym pedalom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 ok dakujem vam pani. Hnet ako budem mat cas thak to spravym. :specool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 A kdy ty stroboskopy budeš používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Pouzivat ich budem len na zrazoch a tak.V cesnej premavke ich mat nemozem to by bolo na pokutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.